04.04.2011  |  Supply chain

Det danske ”CSR Kompas” bliver nordisk

De øvrige nordiske lande får nu også glæde af det danske online-værktøj ”CSR Kompasset”, der i øjeblikket er ved at blive oversat.

”CSR Kompasset” er et gratis online-værktøj, der hjælper virksomheder i deres arbejde med ansvarlig leverandørstyring. Værktøjet har haft stor succes i Danmark og oversættes nu til både islandsk, finsk, svensk og norsk – finansieret af Nordisk Ministerråd.

”Kompasset kan bruges af både private virksomheder med produktion i lavtlønslande og de indkøbere, der køber varer derfra. Tanken er, at de på denne måde sikrer, at de grundlæggende forudsætninger for social ansvarlighed er opfyldt,” siger Lisa Sennström fra Miljöstyrningsrådet i Sverige.

Arbejdet med CSR er en del af Nordisk Ministerråds arbejde med bæredygtigt forbrug og produktion, som FN sætter fokus på til maj ved et møde om bæredygtig udvikling, hvor Nordisk Ministerråd deltager.

- SRR

Mere fra Signe

Signe Riisager Raskmark

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere