25.09.2020  |  Klima, miljø og energi

Det smarte hjem kan tænke selv. SEF har overtaget wifi-butikken.dk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fremtiden venter lige rundt om hjørnet. I fremtiden vil vi ligesom i dag være fuldstændig afhængige af strøm. Uden strøm vil samfundet ikke fungere.

Fremtiden venter lige rundt om hjørnet. I fremtiden vil vi ligesom i dag være fuldstændig afhængige af strøm. Uden strøm vil samfundet ikke fungere. Der kræves nemlig strøm for at lyset tænder, når vi trykker på kontakten eller at fryseren holder ærterne frosne, til vi skal bruge dem. Behovet for strøm bliver ikke mindre. Tværtimod. I fremtiden, der vil stille nye krav og samtidig give os alle helt nye muligheder for at indrette os, vil der også være et stort behov for strøm. Heldigvis behøver der ikke at være modsætninger mellem et moderne liv og forbrug af strøm.

SEF arbejder intenst på at sikre borgere i Svendborgområdet de bedste betingelser for et moderne liv. Vi har allerede taget mange nye initiativer, der sigter på at optimere energiforbruget i samfundet som helhed og hos kunden i særdeleshed. Det gør vi, fordi vi har som en bærende værdi at vise, vejen til rationel anvendelse af energi, forklarer Claus Holm Andersen, der er Kunde- og markedschef hos SEF. Faktisk er lige præcis denne formulering, en meget afgørende sætning i vores værdigrundlag fortsætter han. Formuleringen har nemlig givet inspiration til, at SEF er gået helhjertet ind i nye tiltag som f.eks. opvarmning af hjemmet med varmepumper eller opladning af elbiler i Svendborg med opsætning af de fire hurtige ladestandere, som SEF satte op i Svendborg før årsskiftet. Disse tiltag har som fællesnævner, at det er strøm, der sikrer varmen derhjemme i stuen eller sikrer ”benzin” til bilen.

SEF går endnu videre
Vi lever i en tid, hvor teknologien giver helt nye muligheder for at forene det behagelige med det nyttige. Derfor har SEF netop købt en onelinebutik, som gør det muligt for den enkelte kunde, at indrette hjemmet, så det fungerer bedste muligt og samtidig er hyggeligt. Hertil kommer, at man kan spare både penge og CO2 forklarer Claus Holm Andersen. I netbutikken, der slet og ret hedder www.wifi-butikken.dk, kan man gå på opdagelse efter helt nye opfindelser, som ud over moderne belysning også byder på forskellige klimatiltag, vejrstationer, alarmer, varmestyring osv. – alt sammen noget der går underbetegnelsen Smart Home. Et smart hjem kan på intelligent vis tænke selv. Et smart hjem kan f.eks. selv tænde for lyset, når vi kommer hjem eller skrue op/ned for varmen efter behov eller sætte gang i opvaskemaskinen, når strømmen er billigst, forklarer Claus Holm Andersen. 

Wifibutikken giver SEF Energi flere og nye muligheder for at tilbyde trofaste elkunder fordele og mere service. Men det er også en ambition, at wifibutikken skal skabe større opmærksomhed om SEF for nye kunder. Vi udvikler os hele tiden og vil gerne gøre det meget attraktivt at være elkunde hos os. Udover nye løsninger på f.eks. opvarmning af hjemmet og strøm til elbilen, er det vigtigt for os også at tilbyde den helt moderne elektronik, lyder det fra Claus Holm Andersen. Tidligere skulle man næsten være halvt ingeniør for at installere moderne elektronik i sit hjem. Men de nyeste opfindelser er blevet meget intuitive, så det er lettere end tidligere at installere de nye hjælpemidler (f.eks. moderne belysning eller en alarm). Alligevel kan der sagtens være behov for hjælp. Derfor ser jeg for mig, at vi snart også tilbyder hjælp til installeringen af ny elektronik i hjemmet, slutter en forventningsfuld Claus Holm Andersen.

Tags: SEF A/S

Mere fra SEF A/S

SEF A/S

https://www.sef.dk/

  • sef@sef.dk
  • 62 20 11 20
  • Fåborgvej 44, 5700 Svendborg

Bæredygtighed, miljørigtige energiformer og anvendelse af energi rationelt er 3 stærke mantraer i SEF A/S. Vi tilbyder stærke og fremtidsorienterede løsninger til kunderne. Vores investeringer i miljørigtige energiformer danner fundamentet for nye muligheder og en bæredygtig udvikling inden for energiforsyning. Vi er optagede af at inspirere vores kunde…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere