14.09.2017  |  Klima, miljø og energi

DFD i Aalborg nomineret til CSR People Prize 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

​​DFD i Aalborg er indstillet til CSR People Prize 2017. Prisen uddeles af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar og hylder virksomheder, som yder en ekstraordinær indsats for at udvise socialt ansvar over for både medarbejdere og lokalsamfund.

DFD Sygehusvaskeri i Aalborg i målrettet samarbejde med Jobcentre

Vaskeriet i Aalborg er nomineret for et mangeårigt og målrettet samarbejde med Jobcenter Aalborg og Jobcenter Integration om etablering af praktikpladser, løntilskud, flexjobordninger samt integration af flygtninge. Samarbejdet har kastet flotte resultater af sig, idet flere end 40 medarbejdere med anden etnisk baggrund end danske er blevet fastansat.

I 2016 indgik DFD i Aalborg en ny aftale med Jobcenter Integration om et forløb for ni tilkomne flygtninge primært fra Syrien og Eritrea. I første omgang omfatter projektet et seks måneders praktikforløb, hvor vaskeriet bl.a. tilbyder flygtningene:

  • danskundervisning i samarbejde med Aalborg Sprogcenter
  • tolkebistand
  • mentorstøtte
  • relevant efteruddannelse

Ud af disse ni flygtninge er tre nu ansat ordinært.

De gode eksempler hyldes

CSR People Prize bliver hvert år uddelt til to virksomheder, der med konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar kommer til udtryk i både dagligdagen og i ledelsens visioner.

Formålet er bl.a. at fremhæve og hylde de gode eksempler på, hvordan socialt ansvar kan udmønte sig, når virksomheder påtager sig et ansvar for medarbejdernes velbefindende og indslusning af udsatte medarbejdere på arbejdsmarkedet. 

DFD er i fint selskab med en række andre virksomheder i kategorien ”Store virksomheder” (100+ medarbejdere). Arbejdet fortsætter ufortrødent, både i Aalborg og på vores øvrige vaskerier, og hele DFD ser frem til den 7. november, hvor H.K.H. Prins Joachim i Industriens Hus overrækker CSR People Prize til vinderne.

Se alle de nominerede og læs mere om prisen her.    

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere