25.10.2017  |  Samfund

DI i verden

Indhold fra partner Hvad er dette?

DI har hjulpet mere end 700 virksomheder med projekter, forretningsstrategier, markedsanalyse og netværksudvikling i over 40 lande. Få her et overblik over DI’s tilstedeværelse i verden.

DI hjælper virksomheder med at få fodfæste og succes i udlandet. Det sker via DI’s lokale kontorer, politisk interessevaretagelse, netværk og samarbejde med søsterorganisationer verden over.

DI åbner døre til verden

DI står bag et væld af arrangementer, aktiviteter og erhvervsdelegationer med et internationalt islæt, der på hver sin måde viser vejen ud i verden. Ved at melde sig til DI’s International Business Networks kan man krydse sine geografiske og branchemæssige interesser af – og være sikker på, at man modtager invitationer, når der er relevante arrangementer.

Kontakt markedschef Jens Holst-Nielsen, 3377 3017 eller jhn@di.dk

Tilmeld dig til International Business Network
Overblik over alle DI’s internationale arrangementer

Omsæt FN's verdensmål til ny forretning

DI vil de næste 2 år arbejde med 20 virksomheder, der tilbydes et forløb, hvor de udvikler løsninger, der bidrager til at nå FN’s 17 verdensmål. Virksomhederne vil efterfølgende være danske klasseeksempler på, hvordan man kan gøre en forretning ud af at løse nogle af de vigtigste udfordringer, verden står over for. Den viden og erfaring, der opstår, vil blive delt til hele erhvervslivet gennem en række målrettede kommunikationsaktiviteter. Projektet er støttet af Industriens Fond.

Kontakt chefkonsulent Henrik Schramm Rasmussen på 3377 3386 eller hsr@di.dk

Få større udbytte af EU's indre marked

Det kan og skal være nemt – og gerne blive endnu nemmere – for danske virksomheder at handle både herhjemme og på hele EU’s indre marked. Derfor lancerer DI nu EU-tjekket.

Møder I besværlige krav eller regler, når I vil eksportere eller importere inden for EU? Er der EU-regler – i Danmark eller i andre EU-lande – der giver unødige byrder for jer eller forvrider konkurrencen? Støder I på uens fortolkning, nationale særkrav eller andre udfordringer, der bremser jer på det indre marked? DI står klar til at hjælpe. Uanset om udfordringen er på det danske marked eller i andre EU-lande.

Kontakt chefkonsulent Marie Hammer på 3377 3043 eller mhm@di.dk
Læs mere om EU-tjekket

Klik her for at finde mere information om DI's tilstedeværelse i verden.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere