Don't waste good food
Ved OL i London var AgroTech som koordinator Gastronomisk Undergrund med til at sætte fokus på bekæmpelse af madspild i restauranter.
Det skete ved en event, hvor briterne blev præsenteret for flere aspekter af danske fødevarer og dansk gastronomi. De unge kokke fra Gastronomisk Undergrund havde valgt at fokusere på at bruge råvarer, der normalt smides ud. Således kunne de besøgende fx smage chips af andetunger, en snack, der smager langt bedre end den måske umiddelbart lyder, men til de mindre modige var der også kartoffelchips nærmere bestemt i en udgave lavet af kartoffelskræller.
Gastronomisk Undergrund
Gastronomisk Undergrund er en pop up restaurant, som kun eksisterer, når der er aktiviteter. I Gastronomisk Undergrund udvikler de unge kokke på dagen en speciel ret uden noget er aftalt på forhånd, og det skaber en boblende kreativitet. De unge kokke har masser af gode ideer, men i det daglige er det ikke muligt at folde sig ud. Her kommer Gastronomisk Undergrund ind i billedet som det sted, kokkene kan prøve ideerne af. Sidst men ikke mindst får de et unikt netværk. Forud for deltagelsen i London havde kokkene trænet i AgroTechs Foodture Lab, hvor der er moderne faciliteter til rådighed.
Kontakt Anne Hørby Bendtsen, hvis du vil vide mere om gastronomisk undergrund. Du kan også læse mere på Facebook, hvor billetter til arrangementerne sættes til salg.