07.02.2022  |  Klima, miljø og energi

Drømmer du om at blive CQI-IRCA-registreret Lead Auditor i 2022?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Overvejer du at tage næste skridt i din faglige udvikling, løfte dine kompetencer til et helt nyt niveau og få et internationalt anerkendt CQI-IRCA-certifikat som dokumentation for dine uundværlige kompetencer?

Så kan du se frem til 5 lærerige dage på et af vores 7 Lead Auditor kurser, der kombinerer teori om standarden med træning af audits: "Øvelser og workshops designet til at få praktiske erfaringer med auditering var gode," fortæller kursist på CQI-IRCA Lead Auditor Quality Course.

Herefter får du dit CQI-IRCA-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og giver dig dokumentation for dine kompetencer inden for planlægning, udførelse og afrapportering af værdiskabende audits af ledelsessystemer inden for en af ISO-standarderne.

tag næste skridt i din kompetenceudvikling og skriv et af vores 7 forskellige CQI-IRCA-godkendte Lead Auditor kurser på din kompetenceplan for 2022 - så er dit anerkendte CQI-IRCA-certifikat kun 5 lærerige dage væk:


Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte vores kursusafdeling på kurser@bureauveritas.com eller på tlf 77 31 10 00, hvis du søger råd og vejledning til, hvordan du bedst sammensætter din kompetenceplan for 2022.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere