17.09.2018  |  Kommunikation

DSB, Peder Lykke Centret og BC Hospitality Group er nomineret til ISS Diversity Prize 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tre organisationer er med i opløbet, når ISS for fjerde gang uddeler ISS Diversity Prize. I år uddeles prisen til en organisation, der arbejder struktureret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige teams. Prisen overrækkes ved konferencen ’Ledelse i et mangfoldigt perspektiv’ den 27. september 2018.

For ISS er mangfoldighed en meningsfuld måde at tage samfundsansvar. Samtidig er der sociale og økonomiske gevinster at hente, når der arbejdes strategisk og struktureret med mangfoldighed.

- Mangfoldighed øger medarbejdernes engagement og bidrager positivt til bundlinjen. Det kan vi se på vores resultater, og det har vi flere gange dokumenteret via undersøgelser. Forudsætningen for at opnå positive resultater med mangfoldighed, er dygtige ledere, der formår at favne, udnytte og bringe forskelligheden i spil. Med ISS Diversity Prize 2018 vil vi gerne anspore og belønne virksomheder, der arbejder dedikeret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige teams, siger Flemming Bendt, adm. direktør i ISS Danmark.

Tre organisationer har udmærket sig 
DSB, Peder Lykke Centret og BC Hospitality Group er nomineret til prisen, fordi de arbejder dedikeret med ledelse af mangfoldige teams ud fra et forretningsmæssigt perspektiv. 

DSB er nomineret til prisen for deres arbejde med at styrke mangfoldigheden i deres teams – et arbejde, som de har forankret i strategien, politikker og ledelsespraksisser. Særligt har DSB mangfoldighed for øje, når de rekrutterer nye medarbejdere, hvor lederne får viden og sparring til at rekruttere mangfoldigt. 

Peder Lykke Centret er nomineret for deres strategiske arbejde med et skabe et mangfoldigt plejehjem, hvor der er plads til alle. På Peder Lykke Centret er mangfoldighed en del af DNA’et, og det kommer til udtryk gennem initiativer som fx Etnisk Ressourceteam, der sikrer, at alle beboerne bliver forstået sprogligt og kulturelt.  

BC Hospitality Group er nomineret for deres målrettede arbejde med at skabe en mangfoldig arbejdsplads - til gavn for både medarbejdere og forretningen. For BC Hospitality Group er mangfoldighed en styrke, der hjælper dem med at forstå deres internationale publikum, og samtidig har mangfoldighed en positiv indvirkning på medarbejderne, som ofte opnår længere anciennitet, når de indgår i et mangfoldigt team. 

De tre organisationer er udvalgt af juryen på baggrund af virksomhedernes skriftlige indstilling til prisen. Derefter har ISS i samarbejde med Lotte Holck, forskningskonsulent fra CBS, foretaget en undersøgelse af virksomhedernes tilgang til ledelse af mangfoldighed.

Se en video med de nominerede øverst 

Prisen uddeles den 27. september 2018 

Vinderen af ISS Diversity Prize kåres ved konferencen ’Ledelse i et mangfoldigt perspektiv’ den 27. september 2018, hvor blandt andet CEO i ISS, Jeff Gravenhorst, og journalist, tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmoud sætter fokus på netop ledelse af mangfoldige teams. 

Læs mere og tilmeld dig konferencen her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere