12.03.2019  |  Samfund

ISS Danmark fremlægger effektrapport om arbejde med udsatte borgere

Indhold fra partner Hvad er dette?

ISS arbejder målrettet med at hjælpe udsatte borgere i job eller tættere på arbejdsmarkedet. Ny effektrapport på indsatsen i 2018 dokumenterer, at beskæftigelsesindsatsen har skabt stor værdi for både den enkelte borger og samfundet.

ISS har fokus på at gøre en forskel for borgere uden for arbejdsmarkedet – med særligt fokus på borgere med andre udfordringer end blot ledighed. I 2018 havde ISS således 1573 personer i forløb. Når beskæftigelsesindsatsen i 2018 opgøres via Den Sociale Beregner har indsatsen sparet det danske samfund for mindst 40,5 mio. kr. Dertil kommer den værdi, den enkelte borger oplever ved at få en længe ventet afklaring for fremtiden. 

- For os handler det om at tage ansvar for dét samfund, vi som virksomhed er en del af. Derfor har vi i ISS i mere end 20 år arbejdet med at hjælpe og støtte udsatte borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Vi kan se, at indsatsen er til gavn for den enkelte borger, for samfundet og for os som virksomhed. På den måde skaber vores beskæftigelsesindsats stor værdi, og vi er glade for at kunne præsentere resultaterne i vores nye effektrapport for 2018, siger Rya Lene Terney, Head of CSR & Job Development.

Mød mennesker, der har været i forløb med ISS
I rapporten kan du også møde nogle af de personer, der er blevet hjulpet videre via ISS’ beskæftigelsesindsats. Du kan blandt andet møde Peter Åge, som lever med permanent døvhed, og Mussie, som er flygtning fra Eritrea. De har begge fået en ny begyndelse ved at få den rette rådgivning, støtte og job i ISS. 

Du kan downloade ”Effektrapport 2018” her, og hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om vores beskæftigelsesindsats her

Mere fra ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

CR policy The Corporate Responsibility Policy was approved by the Board on March 1, 20111. PreambleAs a global company and one of the world’s largest private employers with more than 500,000 employees serving 200,000 customers in more than 50 countries,ISS influences the lives of many people and has an extensive interface with societies around the globe. Our long-term sustainable business success,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere