19.09.2019  |  Klima, miljø og energi

Du kan nå det endnu: Indspark ønskes fra produktions SMV'er om jeres eco-innovation eller tanker om.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Address - Access - Apply er kodeordene for et nyt spændende internationalt netværk kaldet ECOLABNET.

ECOLABNET skal bidrage til produktions SMV'ers grønne omstilling. Address er vi i gang med dette opslag - netværket vil rigtig gerne have nyeste viden at basere sig på - og her kommer du ind i billedet.

ECO-innovation kan give produktions SMV'er spændende nye muligheder. Bidrag med din viden som produktions SMV til projektet ECOLABNET ved at udfylde spørgeskemaet (varighed ca. 20 min og er fortroligt): https://www.surveymonkey.com/r/XKZDQT5?lang=da_DK  .

Undersøgelsen er åben frem til 27/9.

Din virksomhed får:

• kontakt med og adgang til ECOLABNET netværket, som kan understøtte og supporterer jeres udfordringer i forbindelse med eco-innovation.

• viden og mulighed for at udveksle erfaringer med andre produktions SMV’er, der arbejder med eco-innovation.

Læs mere om projektet her  https://ecolabnet.org/

Vi siger på forhånd tusind tak. Projektleder fra VIA er: Trine M. Nielsen, trni@via.dk, M: 8755 4413.

Mere fra VIA University College

VIA University College

www.via.dk

  • 87 55 05 07
  • Birk Centerpark 4, 7400 Herning

Danmarks største professionshøjskole VIA University College uddanner blandt andet fremtidens ingeniører, designere, lærere, pædagoger og sygeplejersker. Vi har over 40 videregående uddannelser på otte campusser i Region MidtjyllandGennem forskning og udvikling sikrer vi høj kvalitet og ny viden i vores uddannelser - og i det danske samfund. VIA samarbejder tæt med offentlige og private v…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere