02.02.2022  |  Strategi & ledelse

En helt elektrisk eftermiddag i Randers

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fremtidens transport er elektrisk. Men hvordan kommer vi som erhvervsliv bedst muligt med på rejsen?

Det store og vigtige spørgsmål har vi taget fat på, så vi sammen kan finde løsninger og være et grønt skridt foran.

Det går ikke så stærkt med den tunge transport, men jeg tænker, at vi på sigt kommer til at se en hockeystavseffekt. Lige pludselig går det rigtig stærkt.

Torsten Richard Hermansen, forretningsudviklingsdirektør i Danske Fragtmænd A/S og paneldeltager i Netverk 2021

Til netværksmødet havde Verdo derfor både inviteret erhvervslivet som gæster og deltagere i debatten med vores ekspertpanel, som engageret belyste temaet fra forskellige vinkler i forhold til fremtidens el- og ladeinfrastruktur og udskiftning af bilflåden, både hvad angår personbiler og erhvervstransport.

Paneldeltagerne var Søren Jakobsen, chefkonsulent i Dansk Elbil Alliance (Dansk eMobilitet), Simon Justesen, produktchef for EV/PHEV hos Ejner Hessel, Torben Skovsgaard, direktør i Herning Blue Fox og Torsten R. Hermansen, forretningsudviklingsdirektør hos Danske Fragtmænd A/S.

Dagens moderator var Steffen Max Høgh, som sikrede både fokus i debatten og god underholdning. Steffen Max Høgh er til daglig Sustainability Director i HOLMRIS B8 og derudover vært på podcasten Bæredygtig Business.

Læs meget mere her

Mere fra Verdo

Verdo

https://www.verdo.com

Verdo er en energikoncern, der driver og udvikler bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund. Verdo har hovedsæde i Randers og forsyner døgnet rundt, året rundt mere end 100.000 forbrugskunder med el, vand og/eller varme. Visionen er, med afsæt i lokalsamfundet, at komme et grønt skridt foran – sammen.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere