20.05.2022  |  Klima, miljø og energi

En klimaaktivist in action: Try Hard

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Bureau Veritas Kick Off 2022 fortæller Anders Morgenthaler og Anne Ahn Lund meget mere om, hvordan både dansk filmproduktion og erhvervslivet generelt kan blive mere klimaorienteret.

Mange kender nok Anders Morgenthaler fra de striber, som han har udviklet sammen med Mikael Wulff under navnet Wulffmorgenthaler, men han er også meget andet. Forfatter. Filminstruktør. Tv-vært. Bare for at nævne nogle få af de ting, han har beskæftiget sig med. Derudover er han også en glødende klimaaktivist.

Da han udviklede TV-komedieserien Try Hard, som er lanceret i 2021 på Viaplay, var det derfor helt afgørende, at den blev produceret så klimavenligt som muligt. Derfor ansatte han Anne Ahn Lund som bæredygtighedskonsulent på produktionen, og sammen lykkedes det dem at reducere CO2-aftrykket med 50% i forhold til en konventionel produktion.

Hør meget mere om, hvorfor klimaet skal på dagsordenen, og få Anders Morgenthalers bud på, hvordan både dansk filmproduktion og erhvervslivet generelt kan blive mere klimaorienteret – ikke bare i ord, men også i praksis. Bliv også inspireret til, hvordan vi alle som forbrugere har en stemme i klimadebatten – ikke mindst med klimaorienterede indkøb og handlinger.

Udover Anders Morgenthaler kan du se frem til høre virksomheder som DSV A/S, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Læs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere