Bæredygitghed

Klima, miljø og energi

HusCompagniet og Schneider Electric indgår samarbejde

Den globale specialist i energioptimering, Schneider Electric, og Nordens største husbygger HusCompagniet indgår samarbejde og tilbyder nu det prisvindende, energibesparende smart home-system, Wiser, til nybyggere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vi tager nyt skridt på vejen mod mere grøn energi

Grøn strøm, solceller, elbiler og energioptimeringer af produktionen. Dét er nogle af de initiativer, som vi fokuserer på for at støtte op om den grønne energiudvikling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lidl går all-in på Fairtrade-mærket bomuld til kædens butiksuniformer

Som den første dagligvarekæde i Danmark sikrer Lidl, at alle butiksuniformer er syet i økologisk Fairtrade-bomuld. Et initiativ, som bidrager til en mindre klimabelastning og bedre arbejdsvilkår for bomuldsbønderne.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danmarks første FSC-certificerede offentlige byggeprojekt er nu indviet

Holstebro Kommune inviterede søndag 10. april 2022 til åbning af deres nye Vand- og Naturlaboratorier. Et projekt som er det første af sin slags med et FSC-projektcertifikat. Det betyder, at Holstebro Kommune har fået et certifikat og bevis på, at de anvendte træmaterialer er fra velforvaltede FSC-certificerede skove og andre ansvarlige kilder.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere