09.05.2018  |  Medarbejder

Er din virksomhed vinderen af ISS Diversity Prize 2018?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 27. september 2018 uddeler ISS for fjerde gang ISS Diversity Prize. I år uddeles prisen til en virksomhed, der arbejder struktureret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige teams. Indstil din virksomhed til prisen allerede nu.

For ISS er mangfoldighed en meningsfuld måde at tage samfundsansvar. Samtidig er der sociale og økonomiske gevinster at hente, når der arbejdes strategisk og struktureret med mangfoldighed. 

- Mangfoldighed øger medarbejdernes engagement og bidrager til positivt til bundlinjen. Det kan vi se på vores resultater, og det har vi flere gange dokumenteret via undersøgelser. Forudsætningen for, at virksomheder opnår positive resultater med mangfoldighed, er, at de har dygtige ledere, der formår at favne, udnytte og bringe forskelligheden i spil. Med ISS Diversity Prize 2018 vil vi gerne anspore og belønne virksomheder, der arbejder dedikeret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige teams som en integreret del af forretningen, siger Flemming Bendt, adm. direktør i ISS Danmark.

Prisen har skabt positiv omtale for vinderne
For IKEA og ECCO, der tidligere har vundet ISS Diversity Prize, har modtagelse af ISS Diversity Prize medført positiv omtale, der har givet forretningsmæssige fordele: 

- Da vi vandt Diversity Prize, gav det positiv omtale. Siden har vi rekrutteret adskillige nye kolleger, som har gjort opmærksom på, at signalværdien af prisen var med til at overbevise dem om, at ECCO er et godt sted at søge en stilling, siger Søren Kragh Pedersen, Director of Corporate Responsibility & External Communication hos ECCO, der modtog prisen i 2015. 

Også IKEA, der vandt prisen i 2017, har siden oplevet større synlighed omkring deres indsats for et rummeligt arbejdsmarked:

- ISS Diversity Prize skabte stolthed og en positiv opmærksomhed om mangfoldighed blandt medarbejderne i IKEA. Samtidig har vi efter den positive omtale i medierne fået flere henvendelser fra andre virksomheder og organisationer, der vil lade sig inspirere af vores arbejde. Vi er enormt glade for, at vi bidrager til at sætte fokus på mangfoldighed og skabe lige muligheder for alle, siger Charlotte Jensen, Country Talent Manager hos IKEA.

Indstil din virksomhed til prisen 
Arbejder I struktureret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige team? Har I skabt mærkbare resultater via mangfoldighed? Vil I fremhæves og anerkendes for jeres mangfoldighedsindsats? Vil I inspirere andre virksomheder? 

Indstil din virksomhed til ISS Diversity Prize senest den 5. juni 2018 her 

Prisen uddeles den 27. september 2018
Vinderen af ISS Diversity Prize kåres ved konferencen ’Ledelse i et mangfoldigt perspektiv’ den 27. september 2018, hvor blandt andet CEO i ISS, Jeff Gravenhorst, og journalist, tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmoud sætter fokus på netop ledelse af mangfoldige teams. 

De ti jurymedlemmer
Juryen består af ti erhvervsledere, forskere og meningsdannere, der alle har stor erfaring med mangfoldighed i teori og praksis: 

- Rya Terney, Head of CSR & Job Development, ISS Facility Services A/S
- Morten Kamp Andersen, Partner, proacteur
- Marianne Siig, Selvstændig thought leader og blogger for Berlingske Business, Diversity & Inclusion
- Sara Krüger Falk, Direktør, Global Compact Network DK
- Jesper Kiby Denborg, Kommunikations- og mangfoldighedskonsulent, Copenhagen Airports
- Peter Holm, Head of Corporate Responsibility, Skandia Danmark
- Klaus Ib Jørgensen, Director of Digital and Partnerships, DR Choirs & Orchestras
- Sara Louise Muhr, Associate Professor, Copenhagen Business School
- Pernille Kiær, Udviklingschef, DFD – De Forenede Dampvaskerier
- Lotte Holck, Forskningskonsulent, ISS Facility Services A/S

Mere fra ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

CR policy The Corporate Responsibility Policy was approved by the Board on March 1, 20111. PreambleAs a global company and one of the world’s largest private employers with more than 500,000 employees serving 200,000 customers in more than 50 countries,ISS influences the lives of many people and has an extensive interface with societies around the globe. Our long-term sustainable business success,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere