29.09.2017  |  Medarbejder

Få mere ud af firmajulegaven

Indhold fra partner Hvad er dette?

Firmajulegaven. Nogen elsker den, nogen finder den ligegyldig, og andre får ingen gave. Men det er faktisk muligt at give en julegave, der gør medarbejderne glade, skaber fælleskab, styrker CSR-profilen og samtidig hjælper verdens allermest sårbare.

Det er svært at finde en firmajulegave, alle kan bruge, og derfor vælger stadig flere virksomheder at donere julegaverne til humanitære organisationer eller lade det være op til den enkelte medarbejde om denne vil donere sin gave. Det gælder blandt andet byggerådgivningsvirksomheden Kærsgaard og Andersen A/S:

Vi har flere år i træk valgt at spare på julegaverne og i stedet givet en donation til Dansk Flygtningehjælp – det har vi været meget glade for. Hos os har medarbejderne bakket op om donationen, og viden om at vi har hjulpet mennesker, som er tvunget på flugt, har spredt en rigtig god julestemning og stolthed blandt medarbejderne,” forklarer administrerende direktør, Jens Kærsgaard.

Hvis en donation til et velgørende formål skal fungere som en god firmajulegave, er det vigtigt, at medarbejderne føler sig inddraget, at de ved præcist, hvad pengene går til, og at donationen bliver en del af en fælles historie.

Nogle virksomheder, der sender juledonationer til Dansk Flygtningehjælp, lader deres medarbejdere stemme om, hvilket projekt netop deres julegave skal gå til. Andre vælger at starte en fælles indsamling, som virksomheden matcher. Det skaber både konkurrence og en følelse af fællesskab. Dansk Flygtningehjælp hjælper med at finde det helt rigtige format for den enkelte virksomheds juledonation og viser medarbejderne, hvilken afgørende forskel deres støtte gør for flygtninge i verdens brændpunkter.

For mange virksomheder danner juledonationen rammen om et fællesskab blandt medarbejderne og en stolthed over deres arbejdsplads. For virksomheden er julegavedonationer desuden en simpel måde at vise sit engagement i omverdenen. Og i sidste ende sikrer donationen at flere mennesker på flugt, kan få en bedre og mere sikker tilværelse.

Læs mere om at samarbejde med Dansk Flygtningehjælp om firmajulegaven på: https://flygtning.dk/for-virksomheder/giv-aarets-varmeste-firmajulegaver eller kontakt Kathrine Schmidt på tlf.: 3373 5280 eller mail: Kathrine.schmidt@drc.dk.

Mere fra Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp

https://drc.ngo

DRC Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største internationale humanitære organisation. Vi arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål; at beskytte mennesker på flugt og at skabe varige løsninger. Organisationen har hovedsæde i København, men st…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere