Velgørenhed

Samfund

Falck sender de ansattes julegave til børn i Sydamerika

På rigtig mange arbejdspladser får de ansatte en gave af arbejdsgiveren, når julen nærmer sig. Sådan bliver det bare ikke hos Falck i år, da de i stedet vil være ’generøs over for andre’ og donere pengene til børn og familier i Sydamerika.

Kommunikation

Ny økonomisk opbakning til danske donaid

Der er godt nyt fra danske donaid, der arbejder for at fremme transparensen i virksomheders CSR-arbejde med velgørenhed. Henover sommeren er finansmand Claus Hommelhoff nemlig gået ind i organisationen som ny investor, og det åbner op for nye muligheder.

Indhold fra partner

Samfund

egetæpper og KidsAid inviterede 250 syge børn og unge til koncert med Djämes Braun, Page Four og Bro

egetæppers atelier ved domicilet i Herning er normalt et kreativt arbejdsrum fyldt med moodboards, tæppeprøver og designere, men i dagens anledning blev atelieret omdannet til et festligt venue for koncerten med artisterne Djämes Braun, Page Four og Bro.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ATP Ejendomme skænker møbler til Røde Kors

I forbindelse med renoveringen af det tidligere Radisson Blu Falconer Hotel på Frederiksberg, har ATP Ejendomme tømt det gamle hotel for inventar. Alt hvad der kunne sælges, blevet solgt. De resterende møbler er gået til Røde Kors.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere