22.09.2017  |  Samfund

egetæpper og KidsAid inviterede 250 syge børn og unge til koncert med Djämes Braun, Page Four og Bro

Indhold fra partner Hvad er dette?

egetæppers atelier ved domicilet i Herning er normalt et kreativt arbejdsrum fyldt med moodboards, tæppeprøver og designere, men i dagens anledning blev atelieret omdannet til et festligt venue for koncerten med artisterne Djämes Braun, Page Four og Bro.

Torsdag d. 21. september 2017 donerede egetæpper en stjernespækket intimkoncert igennem organisationen KidsAid, der har til formål at støtte syge børn og unge. På dagen blev atelieret ombygget med scene, VIP-område og fotovæg til fordel for gæsterne og de populære artister Djämes Braun, Page Four og Bro. Koncerten var et lyspunkt og et pusterum for koncertgæsterne, der for en stund kunne glemme alt om den sygdom, der ellers er så altoverskyggende for deres liv.

egetæpper donerede også en koncertoplevelse i 2016, hvor Citybois og Cesilia næsten fik atelierets tag til at lette. Tidligere har virksomheden bl.a. støttet børneafdelingen på Herning Sygehus, De Danske Hospitalsklovne og Julemærkehjemmet i Hobro og Åbenrå – ligeledes igennem KidsAid.

egetæppers CEO og KidsAid ambassadør Svend Aage Færch Nielsen udtaler: ”Det glæder os rigtig meget at byde velkommen på fabrikken og give børnene, de unge og deres familier en uforglemmelig aften, hvor alle får et tiltrængt energiboost af musikken og de mange festglade gæster.”

KidsAid gør en forskel for syge børn og unge i Danmark. Hvert år indlægges over 75.000 syge børn og unge på danske hospitaler, men det samlede antal er langt højere. Oplevelser, der får børn og unge ud af sengen og giver dem en følelse af at være som deres jævnaldrende, har positiv indvirkning på deres sygdomsforløb. Netværket omkring KidsAid udgøres af en unik kreds af kultur-, sports og erhvervsfolk. KidsAid samler blandt andet penge ind via talkshows, golfturneringer og cykelture tværs over USA – alt sammen til velgørenhed.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere