Ege Carpets A/S

www.egecarpets.dk

  • ege@ege.dk
  • 97 11 88 11
  • Industrivej Nord 25, 7400 Herning

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

Verdens første tæppeproducent med CSR certificering

Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med CSR i højsædet.
 
Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest m…

Læs mere  

Om

Verdens første tæppeproducent med CSR certificering

Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med CSR i højsædet.
 
Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i tæppebranchen. Ege Carpets kan derfor levere tæpper med et hvilket som helst design med branchens korteste leveringstid.

 

I januar 2014 modtog Ege Carpets som den første tæppeproducent i verden CSR-certifikatet DS49001 som bevis på, at vi opfylder omfattende, internationale krav til CSR-området.

 

”CSR handler jo ikke bare om, at tingene skal se godt ud på papiret. Det handler om at tænke på morgendagen og klodens ressourcer. Det handler om mennesker og etik. Det handler om de store spørgsmål – og om de små. Når alle virksomheder begynder at tænke på den måde, så rykker det ved tingene. Og her vil vi gerne være med til at gå forrest”, siger administrerende direktør Svend Aage Færch Nielsen.

 

”For os er CSR ikke bare filantropi, som vi klarer på sidelinjen. CSR er en væsentlig del af vores kerneforretning og vores værdisæt”.

 

Fakta om certificeringen
DS49001 er en dansk version af den internationale standard ISO 26000 som endnu ikke er certificerbar.
DS49001 sikrer, at vi arbejder ansvarligt med fokusområderne:
 

  • menneskerettigheder
  • miljø
  • arbejdsforhold
  • forbrugerforhold
  • god forretningsskik
  • lokal samfundsinvolvering og –udvikling
  • organisationsledelse

Læs også: http://www.csr.dk/eget%C3%A6pper-satser-stort-p%C3%A5-cradle-cradle

 

Kontaktpersoner

Henrik Schmidt Hansen

Group CSR Director

Dorthe Aaboe Kallestrup

CSR Manager

Jobs

CSR koordinator med flair for data, standarder og bæredygtighed

Er du klar til at blive en del af Ege Carpets’ bæredygtighedsindsats og få en central rolle i koordineringen og rapporteringen af vores initiativer frem mod vores 2030 mål?

Frist: Snarest muligt Midtjylland

CSR-rapporter

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere