13.04.2018  |  Klima, miljø og energi

Få ny viden om DGNB på Building Green Aarhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan bruger bygherrer og rådgivere DGNB til at bygge cirkulært? Få den nyeste viden på Building Green den 18. og 19. april 2018 i Aarhus. Troldtekt A/S står klar med opdateret dokumentation for akustiklofternes bidrag til en DGNB-certificering.

Flere af verdens førende eksperter i cirkulært byggeri er samlet 18. og 19. april ved Building Green Aarhus i Centralværkstedet. Her kan de besøgende få den nyeste viden om bæredygtige tendenser fra oplægsholdere og de producenter, der udstiller på messen.

En af udstillerne er Troldtekt A/S, som blandt andet medbringer opdateret dokumentation om akustikpladernes bidrag til den frivillige bæredygtighedscertificering DGNB.

Bygninger skal være materialebanker
DGNB er også emnet ved messens første ekspertoplæg. Her går den tyske DGNB-direktør, Christine Lemaitre, på scenen for at fortælle, hvordan bygherrer og rådgivere kan understøtte både cirkulær økonomi og FN’s verdensmål, når de bygger efter den bæredygtige certificering.

Senere samme dag er der oplæg fra Michael Braungart, der er medstifter af designkonceptet Cradle to Cradle. Han vil tale om bygninger som fremtidige materialebanker i en verden, hvor der skal være ressourcer nok til ti milliarder mennesker. De pointer har han tidligere talt om i et interview til Troldtekts nyhedstema om bæredygtigt byggeri.  

Sådan bidrager Troldtekt til DGNB
På Troldtekts stand på Building Green kan bygherrer, rådgivere og andre interesserede opleve eksempler på de Cradle to Cradle-certificerede akustikløsninger.

I den nye brochure om Troldtekts DGNB-bidrag er det muligt at finde fakta og fordele ved DGNB – og se eksempler på DGNB-certificerede byggerier med Troldtekt. Dokumentationen, som er udarbejdet af Rambøll, viser, at Troldtekt kan bidrage med point til kriterier, der udgør 52,7 procent af en samlet DGNB-certificering.

Building Green Aarhus er åben onsdag den 18. og torsdag den 19. april i Centralværkstedet, Aarhus C. Troldtekt udstiller på stand 16. Læs mere om messen, og se det fulde program på Building Greens hjemmeside.  

Fakta om Troldtekt A/S

  • Troldtekt A/S er førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge.
  • I sortimentet er også specialløsninger, der kombinerer akustikloftet med f.eks. ventilation.
  • Siden 1935 har naturmaterialerne træ og cement været råvarerne i produktionen af Troldtekt akustikplader, som foregår i Danmark under moderne, miljøskånsomme forhold.
  • Troldtekts forretningsstrategi er tilrettelagt med designkonceptet Cradle to Cradle som det centrale element for at sikre miljømæssige gevinster frem mod 2022.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere