14.12.2019  |  Samfund

Få skattefradrag på op til 16.300 for donationer til velgørenhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at private såvel som virksomheder får skattefradrag for op til 16.300 i 2019 og 16.600 i 2020? Hvis du oplyser dit CVR- eller CPR-nummer, sørger vi for resten.

Vidste du, at virksomheder kan få skattefradrag fror donationer til velgørehed til organisationer, foreninger, fonde, stiftelser med videre, hvis disse er godkendt af Skattestyrelsen?

Hvor stort er fradraget?

I 2019 kan der opnås fradrag op til 16.300 - i 2020 er det 16.600.

Både enkeltdonationer og faste donationer giver skattefradrag. Køb af gaver fra vores Giv en ged-katalog tæller som donationer og giver således også  skattfradrag.

Læs mere om mulighederne

Læs mere om mulighederne her: Skattefradrag for virksomheder og private

Mere fra Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp

https://www.noedhjaelp.dk

  • mail@dca.dk
  • 33 15 28 00
  • Meldahlsgade 3, 1613 København V

Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Organisationen arbejder både med langsigtet udvikling, samt humanitære indsatser i både Afrika, Asien og Mellemøsten. Vi arbejder gennem lokale udviklingsorganisationer, landbrugsorganisationer og menneskerettighedsgrupper, hvilket skaber lokalt ejerskab o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere