Folkekirkens Nødhjælp

www.noedhjaelp.dk

  • mail@dca.dk
  • 33 15 28 00
  • Meldahlsgade 3, 1613 København V

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Organisationen arbejder både med langsigtet udvikling, samt humanitære indsatser i både Afrika, Asien og Mellemøsten.

Vi arbejder gennem lokale udviklingsorganisationer, landbrugsorganisationer og menneskerettighedsgrupper, hvilket skaber lo…

Læs mere  

Om

Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Organisationen arbejder både med langsigtet udvikling, samt humanitære indsatser i både Afrika, Asien og Mellemøsten.

Vi arbejder gennem lokale udviklingsorganisationer, landbrugsorganisationer og menneskerettighedsgrupper, hvilket skaber lokalt ejerskab og engagement. Vores partnerskabstilgang sikrer, at hjælpen er lokalt forankret lokalt, bæredygtig, og har en positiv udviklingseffekt for de fattigste.

Folkekirkens Nødhjælp samarbejder med både store og små virksomheder og tilbyder forskellige støtte- og samarbejdsmuligheder afhængigt af den enkelte virksomheds ønsker og ressourcer. Det kan bl.a. være i form af forretningsudvikling, integration af CSR og bæredygtighed som del af kerneforretningen, kampagner, medarbejderinvolveringsprojekter, eller andre former for strategisk samarbejde.

Ansvarlig virksomhedsadfærd/CSR og klimahensyn er en integreret del af Folkekirkens Nødhjælps arbejde. Vi støtter op om FNs nye verdensmål, hvor tværgående partnerskaber fremhæves som en af vejene til at nå de ambitiøse mål i 2030.

Virksomheders sociale ansvar er en vigtig brik i at skabe denne udvikling. Vores viden kan bringe værdi til udvikling af konkrete projekter i form af sparring om bæredygtige forretningsmodeller, der bidrager til FNs verdensmål. Derudover bidrager vi som civilsamfundsorganisation konstruktivt til bredere politiske debatter om erhvervslivets rolle i at fremme bæredygtig udvikling, ansvarlige investeringer og klima.

Med Folkekirkens Nødhjælp som samarbejdspartner kan din virksomhed forvente:

  • Mere end 90 års erfaring med både udviklings- og katastrofearbejde.
  • Stor ekspertise og erfaring med forskellige typer virksomhedssamarbejder, herunder integration af ansvarlig virksomhedsadfærd og SDG mål som del af forretningen.
  • Sikkerhed for velgennemtænkte og bæredygtige projekter.
  • Et stærkt netværk af professionelle, lokale samarbejdspartnere i de lande, hvor vi arbejder, samt brede alliancer i Danmark og internationalt. Det sikrer, at vores indsats er effektiv, bæredygtig og målrettet.
  • Stor PR-værdi ved at samarbejde med en af Danmarks største og mest respekterede humanitære organisationer.

Læs mere om vores privatsektor arbejde her: https://www.noedhjaelp.dk/vaer-med/virksomheder

Folkekirkens Nødhjælp er en selvstændig organisation. Arbejdet finansieres ved indsamling, bidrag fra private, virksomheder, fonde og med penge fra blandt andet Danida, EU, FN-organisationer og internationale fonde.

Se også: Investér i en klimaaftale

Kontaktpersoner

Gitte Dyrhagen Husager

Private Sector Focal Point & Senior Advisor

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere