13.12.2019  |  Klima, miljø og energi

Giv en ged, Den perfekte firmagave

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den perfekte kunde- eller firmagave: Virksomheden Delfi har med stor succes skiftet rødvinen og chokoladeæsken ud med gaver fra Folkekirkens Nødhjælps Giv en ged-gavekatalog.

Fra rødvin og chokolade til bæredygtige gaver
For fem år siden valgte Delfi Technologies, at virksomhedens kunder ikke længere skulle modtage den traditionelle julegave i form af en flaske rødvin eller en æske chokolade. CMO i Delfi Technologies, Caroline Hagen, fortæller:

Slut med bytte-bytte-købmand
”Der var simpelthen gået for meget bytte-bytte-købmand i det. Og det er da også dejligt at modtage en flaske rødvin eller en æske chokolade. Men vi var overbeviste om, at hvis vi prioriterede den pose penge, som vi brugte på kundegaver, til at hjælpe andre, så ville det skabe en endnu større glæde hos vores kunder,” siger Caroline Hagen. Og det fik hun ret i. 

Se også: Giv en ged - julevideo på YouTube

Bevægelse mod miljø og social ansvarlighed
"Det er tydeligt at se, at der er en tendens i tiden til, at flere og flere fokuserer på miljø og social ansvarlighed. Og derfor har vi også kun fået positive tilbagemeldinger. Kunderne er rigtig glade for, at vi på vegne af dem kan hjælpe andre,” siger hun.

It-virksomheden, der til dagligt arbejder i store dele af Europa samt i Vietnam, har blandt andet valgt at give gaver i form af geder og skolebænke gennem Folkekirkens Nødhjælps gavekatalog Giv en ged.

Sjovt, men håndgribeligt koncept
”Giv en ged er et sjovt koncept, som er meget håndgribeligt. Vi har endda prøvet at gøre gaven endnu mere håndgribelig ved også at lægge en gedebamse sammen med gavekortet. På den måde er der også en fysisk gave, som kunden kan give videre til sit barn eller barnebarn,” siger Caroline Hagen.

”Julen er et oplagt tidspunkt at hjælpe andre, og der skal så lidt til at gøre en forskel,” afslutter hun. 

Find firmagaven eller julegaven til dine medarbejdere og kunder lige hér

Mere fra Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp

https://www.noedhjaelp.dk

  • mail@dca.dk
  • 33 15 28 00
  • Meldahlsgade 3, 1613 København V

Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Organisationen arbejder både med langsigtet udvikling, samt humanitære indsatser i både Afrika, Asien og Mellemøsten. Vi arbejder gennem lokale udviklingsorganisationer, landbrugsorganisationer og menneskerettighedsgrupper, hvilket skaber lokalt ejerskab o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere