25.03.2021  |  Medarbejder

Falck Ambulance DK og Kolding Kommune vælger virksomhedstilpassede kurser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at Bureau Veritas Training Academy tilbyder virksomhedstilpassede kurser, som er skræddersyet til din virksomheds behov og samtidig giver nogle fordele til dig, der skal have uddannet flere medarbejdere på en gang?

"Udbyttet af vores virksomhedstilpassede kurser har været helt perfekt. Det har specifikt taget udgangspunkt i virksomhedens organisation, og er dermed blevet tilpasset således, at hverdagseksempler kunne inddrages i undervisningen," fortæller Morten Westy, Seniorkonsulent og Lead for Kvalitetsenheden hos Falck Ambulance DK, og fortsætter:

"Det har lettet forståelsen og tilgangen i forhold til de udfordringer eller spørgsmål, man måtte have i forbindelse med ISO-standarder og risikostyring. Jeg synes derfor, at vi har opnået et virksomhedstilpasset værktøj, som vi har kunne gøre brug af med det samme."

Da Kolding Kommune stod over for at skulle uddanne et team af auditorer, var de heller ikke i tvivl om, at et virksomhedstilpasset kursus, hvor de selv kunne være med til at designe indhold og form, var den bedste løsning for virksomheden.

"Vi havde to dygtige og engagerede undervisere, som evnede at imødegå vores behov og strikke indholdet sammen efter det, som vi efterspurgte," fortæller Sabine Brix Mølgaard, HR Konsulent arbejdsmiljø og sundhed hos Kolding Kommune.

Læs, hvilke fordele virksomhedstilpassede kurser giver hos Falck Ambulance DK, og hvordan Kolding Kommunes virksomhedstilpassede kursus har givet viksomhedens auditor-team en fælles forståelse for virksomhedens interne audits.

Læs flere virksomhedscases

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere