Kompetencer

Klima, miljø og energi

Fornyede kræfter til arbejdet med bæredygtighed i det danske erhvervsliv

Sidste uge markerede enden på seks modulers undervisning på kurset ’Sustainability Management i praksis’ for kursister fra en mangfoldighed af virksomheder, fonde og kommuner. Vi har stadig få ledige pladser på Aarhus-holdet med opstart d. 14. Marts.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Bank sender alle medarbejdere på ESG-uddannelse

Som det første pengeinstitut i Danmark sender Sparekassen Kronjylland samtlige medarbejdere på uddannelse i bæredygtighed. Det skal give dem indsigt og klæde rådgiverne på til at snakke bæredygtighed med kunderne.

Strategi & ledelse

CSR Agendaen #10 om bæredygtighedsarbejdet i 2022

Hvad kommer virksomhedernes arbejde med bæredygtighed til at handle om i 2022? CSR Agendaen satte tre eksperter ved mikrofonerne og fik et klart svar: data og rapportering.

Strategi & ledelse

Grøn omstilling kræver også nye lederkompetencer

Hos Lederne er vi enige i regeringens pointe om at uddanne flere faglærte til den grønne omstilling. Men de overser en hel central del af den bæredygtige udvikling – nemlig ledernes grønne kompetencer. Mange vurderer selv, at de mangler de fornødne kompetencer til at gennemføre en grøn omstilling, og derfor er det helt afgørende, at de danske ledere får et grønt kompetenceløft.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere