21.04.2020  |  Strategi & ledelse

Flere virksomheder sætter fokus på bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Repræsentanter fra mange forskellige produktions-, industri- og byggevirksomheder deltog, da vi i begyndelsen af marts bød velkommen til et seminar om bæredygtighed og byggevarer.

Deltagerne søgte viden om bæredygtighed - et emne, der efterhånden fylder en del i virksomhedernes hverdag, og som vores kunder i stigende grad efterspørger råd til.

"Jeg valgte at deltage i seminaret, fordi vi begynder at kunne mærke nogle kundebehov. Vi kan mærke, at vores kunder ønsker tal og inputs til deres klimaregnskaber og dokumentation til bæredygtigt byggeri, hvis det skal certificeres eller lignende. Jeg vil gerne blive klogere på, hvordan vi afdækker de behov kunderne har, og gør os selv i stand til at stille de rigtige krav til vores leverandører," sagde Henriette Gade Pedersen, CSR-koordinator hos Sanistål.

De mange gode spørgsmål, som seminaret afledte, indikerer ligeledes, at love og regler på bæredygtighedsområdet kan virke komplekse for mange virksomheder. Derfor er den rette sparring og rådgivning utrolig vigtig, når du - ligesom flere af seminarets deltagere - oplever, at dine kunder efterspørger bæredygtighed.

Stigende efterspørgsel på bæredygtighed

Én af de virksomheder, der oplever stigende efterspørgsel på bæredygtighed, er Stark Group A/S. Derfor gavner det i høj grad virksomheden at have en sparringspartner på området, som hjælper virksomheden med at holde sig ajour med reglerne indenfor de forskellige mærker, fortæller Stuart Kilpatrick, Operational Excellence Manager hos Stark Group A/S, i denne video om virksomhedens arbejde med bæredygtighed.

Stuart Kilpatrick fremhæver samtidig, at der i dag findes flere mærker og certificeringer, som påviser bæredygtighed, og i løbet af seminaret præsenterede interne og eksterne eksperter blandt andet deltagerne for miljøvaredeklarationer, miljømærkning, FSC-certificering og sidst, men ikke mindst, vores nye verdensmålcertificering, som giver din virksomhed mulighed for at dokumentere sin indsats med FN's 17 Verdensmål.

Dokumentér din virksomheds indsats med FN's 17 Verdensmål

Flere og flere danske virksomheder integrerer FN's 17 Verdensmål i deres strategi - en indsats, som i stadig stigende grad er vigtig at kunne dokumentere over for kunder og samarbejdspartnere.

Derfor har vi udviklet en verdensmålcertificering, som styrker din virksomheds arbejde med Verdensmålene. Hør hvordan i denne video, hvor Tomas Jørgensen, Sales Manager hos Bureau Veritas, fortæller, hvad verdensmålcertificeringen går ud på, og hvad der skal til for, at din virksomhed kan få et certifikat på sin indsats med FN's 17 Verdensmål.

Læs mere på www.bureauveritas.dk/sdg

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere