30.09.2016  |  Menneskerettigheder

Flying Tiger Copenhagen giver legen videre til børn på flugt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flying Tiger Copenhagen går sammen med UNICEF om at hjælpe børn på flugt med at få leg ind i hverdagen.

Flying Tiger Copenhagen går sammen med UNICEF om at hjælpe børn på flugt med at få leg ind i hverdagen.

Verden over lever 250 millioner børn i lande, som er berørt af krig eller væbnede konflikter. I Syrien har krigen varet så længe, at hvert tredje barn aldrig har oplevet andet end krig, og 151.000 syriske børn er blevet født som flygtninge og lever et liv præget af vold, frygt og afsavn.

Alle børn har ret til at lege
“Alle børn har ret til at lege – ikke mindst børn på flugt fra krig. Derfor har vi valgt at støtte det vigtige arbejde, UNICEF udfører for at hjælpe flygtningebørn med at få leg ind i deres hverdag. Ved at købe Velgørenhedsposen giver vores kunder børn på flugt lidt glæde i livet, og vi er glade for at kunne bidrage," fortæller Marie Busck, Head of CSR and Compliance, Flying Tiger Copenhagen.

Hver solgt pose giver 100 kroner til at hjælpe børn på flugt
I hele oktober måned sælger Flying Tiger Copenhagen en pose med otte stykker legetøj til fordel for UNICEF. Posen koster 50 kroner, indeholder produkter for mere end det dobbelte, og hele indtægten går ubeskåret til UNICEFs arbejde med at hjælpe børn på flugt. Og for hver solgt pose lægger Flying Tiger Copenhagen det samme beløb oveni, så den totale donation bliver på 100 kroner per pose. For 50 kr. får man således legetøj til en udsalgspris på 115 kr. og donerer samtidig 100 kr. til den gode sag.

100 kroner rækker langt i UNICEFs arbejde. Det er for eksempel nok til, at 15 flygtningebørn kan få en pakke farver og en tegneblok hver – og mange timers leg og glæde.

Leg er vigtigt for børns trivsel og læring
”Rekord mange børn lever på flugt lige nu. Det er et barsk liv, hvor der ikke er mange muligheder for at lege og være barn. Og det er et reelt problem, for leg er helt afgørende for børns trivsel, udvikling og læring. Derfor er vi fulde af taknemmelighed over, at Flying Tiger Copenhagen har gjort det til sin mission at hjælpe UNICEF med at få legen tilbage i flygtningebørnenes hverdag,” siger Steen M. Andersen, generalsekretær i UNICEF Danmark. 

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere