FM Mattsson Mora Group Danmark

damixa.dk

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder. Den 150 år gamle svenske koncern købte i 2014 danske Damixa, der blev grundlagt i 1932 og fortsat producerer danskdesignede vand…

Læs mere  

Om

Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder. Den 150 år gamle svenske koncern købte i 2014 danske Damixa, der blev grundlagt i 1932 og fortsat producerer danskdesignede vandhaner på fabrikken i Odense. I april 2017 gik FM Mattsson Mora Group AB på Nasdaq-børsen i Stockholm.

Fællesnævneren for alle 3 brands er vores fokus på bæredygtighed og CSR, corporate social responsibility. Vi sætter vand på dagsorden og tror på en bæredygtig fremtid, hvor miljø og vand er i fokus.

”Vand Med Omtanke” – er vores danske firmablog med særligt fokus på at tænke smart og bruge vand med fornuft og omtanke. Vores design er skandinavisk, men vores bekymring for miljøet er global. I FM Mattson Mora Group er vand og miljøet på dagsordenen, fordi vi tror på en bæredygtig fremtid.

Som virksomhedhed bestræber vi os på at agere på en miljøvenlig og ansvarlig måde. Derfor producerer vi bæredygtige produkter med fokus på sundhed og miljø og på at udvikle produkter, der kan hjælpe med at spare vand og energi.

Når du vælger FM Mattson, Mora og Damixa går du op i vand og en bæredygtigfremtid, hvor miljø er på dagsorden.

Kontaktpersoner

Anna Trojel

Brand & marketing manager

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere