04.06.2020  |  Klima, miljø og energi

Freja løfter sløret for bæredygtighedstiltag i ny CSR-rapport

Freja har netop offentliggjort sin CSR-rapport for 2019, hvor der berettes om de initiativer og tiltag, som selskabet har sat i gang i forbedring af miljøet og medarbejdernes velfærd.

Nu er logistik- og transportselskabet Freja på banen med sin CSR-rapport for 2019, der gennemgår, hvilke initiativer selskabet har iværksat for at fremme en bæredygtig omstilling i forretningen. Og disse har tilsyneladende har en effekt.

”I 2019 nåede vi vores mål om genanvendelse af mindst 60 procent af affaldet i Norge, og vi gennemførte implementeringen af ​​ISO 14001 i Finland. Vores svenske filialer kørte med 10,3 procent tomkørsel i 2019, men i 2020 forventer vi, at vores fælles mål på maksimum 10 procent tomkørsel bliver nået”, siger Eric Clausen, QES manager i Freja.

Læs også: FREJA gør det nemt for dig at beregne CO2 udledningen fra din transportaktivitet

For at få en bedre forståelse af, hvordan indsatserne understøtter miljøet og klimaet, har Freja for andet år i træk struktureret CSR-rapporten i henhold til FN’s verdensmål (SDG).

”Jeg er stolt over Frejas arbejde med SDG’erne. Vi skal fortsætte med at forbedre os, så vi kan blive ved med at levere nye resultater og nå de mål, vi har sat os. Alle i Freja arbejder hårdt på at finde nye innovative måder hvorpå vi kan blive endnu mere bæredygtige, og jeg er taknemmelig for den indsats, som alle ’Frejanitter’ viser hver dag for at blive mere miljøvenlige”, siger Ulrik Rasmussen, koncernchef i Freja.

Ifølge selskabet er innovation en af drivkrafterne i arbejdet mod en bæredygtig forretning, hvorfor Freja har etableret konceptet ’Operations Driven Innovation’, der forventes fuldt implementeret i 2022. Konceptet kredser om idéer indsendt af medarbejderne og der skal holdes regelmæssige møder, hvor afdelinger på tværs af hinanden fokuserer på udvikling inden for KPI’er, projekter og innovation.

-HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere