13.04.2021  |  Klima, miljø og energi

Fremtidens bygninger vil indgå positivt i vores energisystem

Om ti år vil vi tænke bygninger både mere socialt og som en konstruktiv del af vores energikredsløb. Det mener Søren Dyck-Madsen, seniorrådgiver i tænketanken CONCITO, der også hejser et flag for, at debatten om bæredygtighed ikke bliver afsporet af særinteresser.

Læs denne artikel — og alle andre på CSR.dk.

Få adgang nu

Kommentarer

Tak Søren

Tak til Søren for et godt fremadskuende og relativt kort og præcist indlæg med gode pointer. Noget af det 2030 scenarie der beskrives vil ganske givet ske alene drevet af den teknoligisk og forretningsbaserede udvikling, andet kræver, at vi træffer bevidste valg, herunder praktiske og hensigtsmæssige reguleringer, og at nogen går foran og træder stierne. Jeg kan derfor kun opfordre til, at byggeriets parter, herunder ikke mindst politikere - inklusive embedsmandsvældet, offentlige bygherrer og andre beslutningstagende aktører i byggebranchen genlæser sidste afsnit og gør sig sine tanker om, hvordan vi når Sørens holistiske fremtidsvision, hvor natur og social bæredygtighed medtænkes i en nødvendig skærpelse af byggeriets klimaprofil.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere