Bæredygtige og energieffektive løsninger

Klima, miljø og energi

Schneider Electric-profil indtræder i energibestyrelse hos Dansk Industri

Regeringen har netop offentliggjort en strategi om at afsætte 30 milliarder kroner til renovering af almene boliger med særligt fokus på energioptimering. Samtidig er planen, at Danmark skal agere rollemodel for resten af verden i forhold til at gøre genopretningen af den danske økonomi efter corona-krisen til en kickstart af klimakampen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Københavnske skoler i kamp mod vandspild

Alle 70 skoler i Københavns Kommune er ved at få nye vandhaner. Det sker efter et succesfuldt testprojekt om at spare på vandet, som også har vist sig at sikrer mod, at der ikke opstår oversvømmelser.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gymnasium sparer over 556.000 liter vand om året grundet vandtjek

Tørring Gymnasium fik foretaget et uforpligtende vand- og energitjek fra GROHE, der konstaterede at en gylden mulighed lå gemt: Nemlig muligheden for at spare over 60.000 kr. årligt på vand- og energiregningen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Skagen Beton har fokus på nye bæredygtige løsninger

Bæredygtighed er en del af Skagen Betons dagligdag og virksomheden arbejder hele tiden på at finde nye løsninger på grønnere og mere miljøbesparende beton.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere