26.05.2020  |  Klima, miljø og energi

Rådgivere i grøn omstilling vækster markant

Indhold fra partner Hvad er dette?

2019 var et godt år for central rådgiver i grøn omstilling og bæredygtighed. Viegand Maagøe A/S, der rådgiver virksomheder, kommuner og regeringer nationalt og internationalt, vækstede resultatet med 37 %. En ny bestyrelsesformand er netop tiltrådt.

26. maj 2020 København: At bæredygtighed er en god business case er ikke nyt for de cirka 50 eksperter i grøn omstilling og bæredygtighed i Viegand Maagøe A/S. For i 2019 realiserede de en vækst på 37 %. Årets resultat var på 3,8 mio. kr. mod 2,7 mio. kr. året før.

Søren Eriksen, administrerende direktør i Viegand Maagøe A/S, er stolt over det grønne arbejde.

”I 2019 har vi oplevet en betydelig fremgang i efterspørgslen efter ydelser på alle vores forretningsområder. Vi øgede omsætningen og resultatet og udviklede samtidig virksomheden til at stå stærkt til samfundets øgede fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, både nationalt og internationalt.” siger han.

Konsulenthuset arbejder nu på en ny strategi, der ifølge direktøren er essentiel for videre udvikling og vækst.

”Vi er lige nu ved at afslutte arbejdet med en ny strategi, der rækker frem til 2025 med fortsat stort fokus på bæredygtighed og grøn omstilling og dertil et boost i vores aktiviteter inden for digitalisering og internationalisering,” siger Søren Eriksen.

Gør kunder bæredygtige
I dag tilbyder Viegand Maagøe en bred vifte af viden og rådgivning med projekter, der veksler fra bl.a. energieffektivisering og overskudsvarme til lovforberedende arbejde for EU-Kommissionen om bæredygtige produkter, genanvendelse af materialer og ressourceeffektivitet, grønne indkøb, cirkulær økonomi i SMV’er og udvikling af nye digitale bæredygtighedsværktøjer og klimakommunikation og kommunikationskampagner.

”Vi har et hav af projekter, men de har ét til fælles: Vores rådgivning skaber grøn omstilling. Vi ønsker at skabe konkrete effekter i samfundet; om det er mindre CO2-udledning, flere cyklister i byerne eller mere genanvendt affald. Vi vil se vores kunder blive mere bæredygtige,” siger Søren Eriksen.

Påvirkningen fra Covid-19-virussen på konsulenthusets omsætning, resultat og likviditet er fortsat usikker. Men en ting er sikkert for Søren Eriksen, og det er, at bæredygtighed og grøn omstilling er vigtige redskaber i genopretningen af samfundet efter Covid-19.

Ny bestyrelsesformand
Viegand Maagøe A/S har også netop i dag sagt goddag til Keld Sørensen som ny bestyrelsesformand. Keld Sørensen arbejder i dag som professionelt bestyrelsesmedlem og har tidligere været finansdirektør i bl.a. COWI og Flügger.

”Kelds solide erfaring fra bl.a. COWI og med andet bestyrelsesarbejde ser jeg frem til, at han bringer i spil hos os. I udmøntningen af vores nye strategi får han også en vigtig rolle at spille,” siger Søren Eriksen.

Keld Sørensen ser frem til sin nye rolle.

”Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven som bestyrelsesformand i Viegand Maagøe. Jeg synes, det er en spændende virksomhed, som i den grad har placeret sig centralt på den grønne dagsorden,” siger Keld Sørensen.

Læs mere om Viegand Maagøes ydelser

Yderligere oplysninger:
Administrerende direktør Søren Eriksen: 20 20 24 54

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere