05.09.2022  |  Klima, miljø og energi

Her er de nominerede til Sustainability Awards 2022

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vinderne af Sustainability Awards 2022 skal findes blandt 20 nominerede virksomheder, når Dansk Erhverv og EY hylder virksomheder, der tegner morgendagens grønne omstilling ved at arbejde strategisk og innovativt med bæredygtighed.

Klima og bæredygtighed står højt på virksomheders agenda og er afgørende for erhvervslivets langsigtede værdiskabelse. Derfor vil de virksomheder, der arbejder strategisk og innovativt med bæredygtighed, blive hyldet ved årets Sustainability Awards, der afholdes i samarbejde mellem EY og Dansk Erhverv.

Der uddeles tre priser, når Sustainability Awards slår dørene op d. 13. september 2022.

Climate Strategy Award
Denne pris gives til en virksomhed, som har en strategi, der byder på særligt ambitiøse mål og handlinger for at reducere deres udledning af drivhusgasser, eller bidrager til at reducere samfundets udledning gennem virksomhedens forretningsmodel.

De ti nominerede virksomheder i kategorien er: Arla Foods, Coop Danmark, DLF Seeds, DLG Group, Imerco, Novo Nordisk, PensionDanmark, Salling Group, VELUX Group og Ørsted.

- Med Climate Strategy Award ønsker vi at fremhæve virksomheder, som udmærker sig i arbejdet mod klimaforandringer. Det er virksomheder, der gennem ambitiøse mål og handlinger for reduktion af deres CO2-aftryk formår at integrere forandringen i hele deres organisation. Med prisen vil vi gerne dele inspiration om virkningsfulde tiltag, der gør reel forskel for virksomheder og for samfundet.
siger Jan C. Olsen, CEO hos EY Danmark.

Sustainability Innovation Award
Denne pris gives til en virksomhed, som arbejder særlig innovativt med bæredygtighed. Vinderen løser udfordringer indenfor bæredygtighed ved at tænke nyt, der kan skabe forandring, eller sætte nye standarder indenfor ESG-dagordenen. Det kan for eksempel være nye og mere bæredygtige produkter eller løsninger.

Også i denne kategori er der ti nominerede: De Forenede Dampvaskerier, DFDS, Grundfos, Meldgaard, Nets, Pandora, Per Aarsleff, ScanCom International, Siemens Gamesa Renewable Energy og Signify Danmark.

- Danmark har behov for virksomheder, der tænker nyt og finder helt nye løsninger på dagens og morgendagens udfordringer. Derfor er det vigtigt, at vi sætter fokus på virksomheder, der har en innovativ tilgang til at løse nogle af de udfordringer inden for bæredygtighed, som samfundet står med i dag, siger Mikkel Sthyr, der er Partner og Markedsleder for Assurance hos EY.

Særprisen for Long Term Value Creation
Den tredje pris ved Sustainability Awards er Særprisen for Long Term Value Creation.

Vinderen udpeges af Dansk Erhverv og EY, der med Særprisen ønsker at sætte fokus på virksomheder, som i særlig grad har ambitioner inden for bæredygtighed, og som har vist en stor, dokumenteret impact.

Det er en uafhængig jury bestående af Bo Øksnebjerg, Connie Hedegaard, Kristian Jensen, Lars Rasmussen, Le Gammeltoft, Linda Nielsen, Mie Krog, Stine Kirstein Junge og Torben Möger Pedersen, der udpeger vinderne.

Dette års vindere af Sustainability Awards bliver fundet d. 13. september i Børssalen i København.

Du kan læse meget mere om og tilmelde dig Sustainability Awards 2022 her: https://www.ey.com/da_dk/sustainability-awards

Tags: EY

Mere fra EY

EY

www.ey.com/dk

I EY stiller vi en bred vifte af ydelser til rådighed indenfor sustainability. Vi har et tværfagligt team, der dækker hele det brede CSR-område, med kompetencer inden for klima- og miljøpåvirkning, sustainability rapporting, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, samt antikorruption og bestikkelse. Som et led i vores service tilbyder vi en række ydelser indenfor virksomheders samf…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere