12.10.2021  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: H+H Sustainability Report 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

H+H koncernen offentliggør Bæredygtighedsrapport 2020 Bæredygtighed er en strategisk katalysator for langsigtet vækst for H+H koncernen.

Bygninger er en væsentlig kilde til energiforbrug og drivhusgasemissioner ("GHG"), der forårsager klimaændringer. Som sådan er byggematerialer, der sikrer energieffektive byggestoffer og hjælper med at reducere bygningers livscyklusemissioner, godt positioneret til langsigtet vækst og H+Hs produkter kvalificerer sig netop til dette.

Bæredygtighed er derfor en strategisk faktor for vækst for H+H. Koncernens tilgang er baseret på at udnytte muligheden for vækst i bæredygtige byggematerialer, samtidig med at de miljømæssige, sociale og styringsmæssige risici, der er til stede i vores produkter og operationer, mindskes.

H+H har forpligtet sig til at tilslutte sig FNs Global Compact og støtter FN's mål for bæredygtig udvikling.

Tags: H+H

Mere fra H+H

H+H

http://www.hplush.dk/

  • mfp@hplush.com
  • +45 7024 0050
  • Skanderborgvej 234, 8260 Viby J, Danmark

Hos H+H tror vi på, at samarbejde skaber varig værdi. Ved at forstå vores kunder, deres lokale behov og tendenserne i branchen kan vi hjælpe dem med at løse udfordringer her og nu og fremover. Det gør os til den ideelle samarbejdspartner og onestop shop til alle projekter inden for vægbyggeri. Vi ved at det er afg…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere