HORTEN

www.horten.dk

Branche/Sektor:

Advokater

Om

Ingen virksomhed kan stå stille. Verden er i forandring, og derfor skal lovgivningen følge trop. Den teknologiske transformation bevæger sig med lynets hast, og nye dagsordener skyder frem så hurtigt, at vi knapt når at sætte os ind i den første, før den næste ser dagens lys. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor n…

Læs mere  

Om

Ingen virksomhed kan stå stille. Verden er i forandring, og derfor skal lovgivningen følge trop. Den teknologiske transformation bevæger sig med lynets hast, og nye dagsordener skyder frem så hurtigt, at vi knapt når at sætte os ind i den første, før den næste ser dagens lys. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Ja, du hører det fra et advokatfirma.

Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 specialister, der alle står klar til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder.

Vi klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg.

Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten - Find a way.

Kontaktpersoner

Line Markert

Advokat og partner

Events

Webinar 12 Okt 2023

Webinarserie: Update på miljøretten

Hortens eksperter i miljøret inviterer til en halv times opdatering på aktuelle emner inden for miljø-, plan- og byggelovgivningen.

14:00 Horten Advokatpartnerselskab
Seminar 06 Nov 2023

Klimaprojekter

Få viden om vandløbsregulering, kystbeskyttelse samt klimaprojekters forvaltningsretlige processer.

11:30 Horten Advokatpartnerselskab

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere