10.04.2019  |  Klima, miljø og energi

Hoteller sparer stort og styrker bæredygtig profil med vandbesparende teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hoteller kan spare mange penge på både vand- og energiregningen ved at investere i vandbesparende teknologier. Men det er ikke kun godt for budgettet. Det er også godt for miljøet og hotellets bæredygtige profil.

Hotelsektoren ligger i den tunge ende, når det gælder vandforbrug, og for mange hoteller er vand- og energiregningen en kæmpe udgift. Men sådan behøver det ikke at være. Det fandt Danhostel i København for eksempel ud af efter et GROHE vand- og energitjek. I dag sparer Danhostel hele 247.500 kr. om året på opvarmning af vand efter en investering i vandbesparende teknologier.  En investering, som typisk er tilbagebetalt på under seks måneder i rene besparelser.

Læs om Danhostel og deres investeringer i vandbesparende teknologier her.

Reducér hotellets vand- og energiregning med GROHE EcoJoy
At bruge vand med omtanke for både økonomien og miljøet er ikke så svært, som mange tror. Hoteller behøver ikke at gå på kompromis med gæsternes komfort for at spare store beløb på vand- og energiregningen. Med GROHEs innovative vandbesparende teknologi, EcoJoy, er det nemt at spare på vandet, imens gæsterne kan nyde godt af et afslappende varmt bad.

Mængden af vand, som strømmer ud af et almindeligt armatur, er cirka 10 liter i minuttet. Men takket være GROHEs armaturer med EcoJoy teknologi kan du reducere mængden af vand helt ned til 5,7 liter i minuttet. Altså, næsten en halvering af vandforbruget og dermed også en væsentlig besparelse. I Danhostels tilfælde betød det, at de i løbet af det første år alene reducerede vandforbruget med over 18% pr. gæst i 2012. Og med cirka 200.000 overnattende gæster dette år er det virkelig en besparing, der kan mærkes.

Ved et lavere vandforbrug skal der varmes mindre vand op, hvilket gør, at det ikke kun er vandregningen, der skrumper, men også energiregningen. Dermed kan hoteller hurtigt opnå store økonomiske besparelser ved investeringer i vandbesparende teknologier uden at det betyder mindre komfort for gæsterne.

Styrk hotellets bæredygtige profil med GROHE EcoJoy
En investering i en vandbesparende teknologi, som GROHE EcoJoy er ikke kun godt for økonomien. Det bidrager også til at styrke hotellets bæredygtige profil.

Med vand som en knap ressource har vi alle et fælles ansvar om at tage aktivt del i forbrug med omtanke og passe på de naturlige ressourcer. Hos GROHE er vand ikke noget, vi tager for givet. Vi vil være med til at sikre et forsvarligt vandforbrug i dag, i morgen og i fremtiden. Det er en opgave vi tager seriøst, og derfor er vi også den eneste producent på markedet, som tilbyder et fuldt spektrum af vandbesparende produkter til både bad, brus og sanitære installationer. Ved hjælp af vores innovative teknologier hjælper vi hoteller i hele landet med at opnå vandbesparelser og vise omtanke for miljøet.

Er du interesseret i et uforpligtende vand- og energitjek fra GROHE? Så kontakt grohe@grohe.dk og hør nærmere.

Læs mere om GROHEs innovative vandbesparende teknologi EcoJoy her.

Tags: GROHE

Mere fra GROHE

GROHE

https://www.grohe.dk

  • grohe@grohe.dk
  • +45 (0) 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

Spar på vandet. Spar på energien. Spar på ressourcerne. Det kan lyde både kedeligt og som om man skal gå på kompromis med komforten. Alligevel beviser mange af vores banebrydende teknologiske løsninger, at den enkeltes ansvarsbevidsthed kan være en styrke – ikke kun for miljøet, men også for os selv. Hos GROHE tager vi ikke kun…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere