18.05.2009  |  Kommunikation

Hvad er designansvarlighed egentlig?

Design Responsibility: Potentials and Pitfalls er temaet for en tre dage lang konference på Designskolen Kolding den...

Design Responsibility: Potentials and Pitfalls er temaet for en tre dage lang konference på Designskolen Kolding den 27. til 29. maj. Her vil man, udover at diskutere selve begrebet designansvarlighed, også vil drøfte hvilke fremtidige perspektiver begrebet er med til at udpege for såvel forskningen som designbranchen. For hvad fremtiden angår, så nævner de fleste ansvarligt og bæredygtigt design som nøgleord. Men hvad indebærer det egentlig – og hvordan kan designforskningen være med til at kvalificere debatten?
Konferencen vil diskutere dette og meget mere. I den forbindelse vil der undervejs være en række oplæg fra blandt andre Martin Woolley, forskningsdirektør på Central Saint Martins College of Art and Design i London, ph.d. Marie Riegels og partner Boris Berlin fra Komplot Design. Debatten og de mange indkomne artikler samles i en publikation, som Designskolen Kolding udgiver efter seminaret.

Mere fra Anders

Anders Kampmann

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere