08.09.2017  |  Klima, miljø og energi

Hvem fortjener "Det Bæredygtige Element 2017"?

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Det Bæredygtige Element 2017– Personprisen 2017" og "Det Bæredygtige Element 2017– Produktprisen 2017" vil igen i år uddeles til hhv. en person og et produkt, der har gjort en grøn forskel i byggebranchen.

”Det Bæredygtige Element 2017” - en grøn forskel

Danmark er på mange måder på forkant med energirigtige og bæredygtige idéer til byggeriet, og dette er naturligvis i fokus på årets Building Green, hvor vi hylder den person, som har gjort en særlig indsats for at fremme bæredygtighed i byggebranchen. Personprisen uddeles af InnoBYG & Building Green og sætter fokus på ildsjæle, der fortjener anerkendelse for inspirerende ideer, som gør en forskel for miljøet.

Anerkend og indstil dit grønne forbillede til ”Det Bæredygtige Element 2017 – Personprisen”!

Prisen uddeles til den person, der på innovativ og nyskabende vis, har haft fokus på arbejdet med bæredygtighed i byggeprocessen. Du kan bidrage til, at vi finder de rette kandidater til prisen ved at indstille din grønne favorit. Kandidaterne skal opfylde kriterierne om at have gjort en bæredygtig forskel samt at være en inspiration samt et eksempel til efterfølgelse for branchen.

Prisen overrækkes på Main Stage på Building Green i Forum, og alle indstillede personer vil blive bedømt af en jury bestående af:

· Tina Saaby Madsen, Stadsarkitekt, Københavns Kommune

· Niels Bjørn, Urbanist, Ph.D., URBAN

· Signe Kongebro, Partner, leder af bæredygtighedsafdelingen, Henning Larsen Architects

· Harpa Birgisdottir, Seniorforsker, ph.d., SBi

· Lone Feifer, Strategisk Projektchef, Velux Group

· Kasper Lynge Jensen, Udviklingschef Bygning og Bygningsdesign, Aarhus School of Engineering

Kender du personen, som fortjener anerkendelse for deres bidrag til en grønne fremtid i byggeriet? 
Du kan indstille personen her

Fristen for indstilling er 6. oktober 2017, kl. 12.00.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere