25.06.2020  |  Klima, miljø og energi

Hver fjerde erhvervsleder har taget klimavenlige skridt under krisen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Under coronakrisen har erhvervsledere indført nye arbejdsgange, der har gjort virksomheden mere klimavenlig. Og ændringerne er kommet for at blive, fremgår det af en spørgeundersøgelse fra Lederne.

977 privatansatte ledere med personaleansvar har deltaget i undersøgelsen. Hver fjerde af dem svarer, at den virksomhed, de arbejder i, under coronakrisen har foretaget ændringer, der reducerer virksomhedens klimaaftryk permanent.

Blandt tiltagene er blandt andet reduktioner i rejsebudgettet og øget brug af digitale møder med eksterne parter.

  • Tallene bekræfter nogle af de tendenser, vi hørte om under nedlukningen, blandt andet at biltrafikken faldt på grund af hjemmearbejde, og at flyrejser blev erstattet af onlinemøder. Det er glædeligt, at lederne svarer, at de forventer, at tendenserne er kommet for at blive, så klimaaftrykket reduceres permanent, siger Mette Skak-Nielsen, chefkonsulent hos Lederne.

Mere fra Ledernes Hovedorganisation

Ledernes Hovedorganisation

https://www.lederne.dk/

  • 3283 3283
  • Vermlandsgade 65, 2300 København S

For Lederne er bæredygtig ledelse vejen til at realisere verdensmålene til gavn for økonomi, organisationer og mennesker. Derfor sætter vi fokus på bæredygtig ledelse.Lederne er en interesseorganisation for ledere og andre betroede medarbejdere. Som en del af Ledernes Hovedorganisation repræsenterer vi mere end 127.000 medlemmer, og vi har som den eneste faglige organisation i Danmark specialisere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere