28.12.2015  |  Menneskerettigheder

Hvordan når vi sammen de NYE UDVIKLINGSMÅL for alle verdens børn?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Indtryk og anbefalinger fra Børnenes Dag 2015

VELKOMMEN I ‘BØRNEBRANCHEN’

På vegne af UNICEF Danmark vil jeg gerne sige tak til dig, fordi du bakkede op om den første ’Børnenes Dag’ fredag den 20. november. Det var en kæmpe fornøjelse for os at se så mange repræsentanter fra organisationer, virksomheder, fonde, medier, ministerier og styrelser, FN og folkevalgte tilbringe en dag sammen for at få ny viden, inspirere hinanden, debattere og netværke – for i fællesskab at sætte børn på dagsordenen.

Børns rettigheder er under pres – især globalt, men i visse tilfælde også her i Danmark. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på børns rettigheder. Og det er netop det, der er UNICEFs mandat og forpligtelse.

’Børnenes Dag’ var den helt rigtige anledning til at uddele den nye ’UNICEF Pris’, som vi hvert år vil give til en person, organisation eller virksomhed, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for børn. I år gik prisen som bekendt til professor Per Schultz Jørgensen, som kvitterede med en bevægende og inspirerende takketale.

Vi har samlet et udsnit af alle de mange input fra dagen i denne rapport, hvor det forhåbentlig er lykkedes os at genskabe nogle af de stærkeste øjeblikke fra ’Børnenes Dag’.

Alfred Josefsen

Formand

UNICEF Danmark

Læs hele ”dagen” med indtryk og anbefalinger fra Børnenes Dag 2015: http://ipaper.ipapercms.dk/UNICEFDanmark/BrnenesDagRapport2015/  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere