0 kommentarer" /> Ikea lancerer en ny kødbolle – til insekter | CSR.dk

19.04.2022  |  Klima, miljø og energi

Ikea lancerer en ny kødbolle – til insekter

Først kom de ikoniske ’köttbullar’, så det kødfri alternativ ’plantebullar’ og nu præsenterer Ikea et nyt måltid til dyreriget, nemlig fröbullar. Fröbullar er hverken til børn eller mennesker i det hele taget, men er derimod et måltid til insekter.

0 kommentarer

Den svenske kødbolle-klassiker fra Ikea med kartoffelmos og tyttebær er for længst blevet en klassiker, og i 2020 fik den en plantebaseret tvilling. Nu ser en helt ny og anderledes variant dagens lys.

Således lancerer Ikea de vilde fröbullar – et Ikea-måltid, der ikke skal nydes af mennesker. Fröbullar er nemlig til Danmarks insekter, der mangler levesteder og mad.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: IKEA booster cirkulær og klimapositiv rejse

Fröbullarne består af jord, ler, vand og blomsterfrø og kan plantes i haven eller i altankassen til glæde for insekterne. Og det er der brug for, mener Monica Keaney, sustainability manager i Ikea Danmark.

”Den vilde natur i Danmark har trange kår, og for at vende udviklingen kræver det, at vi alle sammen gør en indsats for vores natur og de væsener, der lever i den. Med fröbullar kan man plante et vigtigt måltid i haven eller på altanen, som mætter de små arter og gør hverdagen lidt grønnere”, siger hun.

- HCL

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere