Biodiversitet

Klima, miljø og energi

Plastic Change og 175 lande står foran opgør med plastikforurening

Der venter svære forhandlinger i FN de kommende dage, men danske Plastic Change – der selv deltager – forventer, at mødet ender ud i det første udkast til en ambitiøs global aftale mod plastikforurening.

Klima, miljø og energi

Når biologen møder reservoir-ingeniøren

TotalEnergies’ partnerskab med Nationalpark Vadehavet går nye veje i offentlig-privat samarbejde. Bagved er et ønske om at beskytte et vitalt naturområde i Nordvesteuropa. Siden maj har man kunnet se medarbejdere fra TotalEnergies arbejde i parken.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Biodiversitetsstudier ved olie og gasfelter positive for udbygning af havvind i Nordsøen

Nordsøen er i stigende grad i spil for etablering af havvind og TotalEnergies er ét blandt flere selskaber med planer for vindmølleparker. Men hvordan reagerer havmiljøet på støj fra konstruktionsarbejdet? Et studie fra Tyra-projektet tilføjer ny viden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Førende ekspert i biodiversitet kræver handling: ”Virksomhederne har nøglen”

Der er kraftigt behov for genanvendelse og cirkularitet i vores brug af jordens ressourcer. Det er ikke er nice to have, men need to have, mener Katherine Richardson, professor på Københavns Universitet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere