Biodiversitet

Klima, miljø og energi

WWF Verdensnaturfonden, IKEA og Haveselskabet indgår samarbejde for øget biodiversitet i Danmark

Vi har i Danmark presset vores vilde natur i bund. Kun 1-2 procent af den danske natur er reel vild natur, og 1.844 danske plante-og dyrearter er lige nu i fare for at uddø. Det forsøger projektet ’Danmarks Vilde Haver’ igen i år at sætte en stopper for. Men det kræver ifølge WWF, IKEA og Haveselskabet en folkebevægelse, hvis det skal lykkes.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny rapport sætter fokus på menneskets rolle i klimaforandringerne

Målene for økonomisk succes skal gentænkes og medregne naturen som en værdifuld faktor, konkluderer ny rapport fra FN forud for klimatopmøderne COP26 og COP-15.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Certificeret træ bliver en ny normal, mener direktør og skovejer

Efterspørgslen på produkter der er lavet af certificeret træ er markant stigende og forventes helt at overtage markedet.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Biodiversitet var hovedtema på klimatopmødet ’One Planet Summit'

Klimatopmødet ’One Planet Summit for Biodiversity’ blev for nyligt afholdt i Frankrig, hvor der i samme forbindelse blev indsamlet omkring 86 milliarder danske kroner til klimaprojektet ’The Great Green Wall Initiative’.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere