Biodiversitet

Klima, miljø og energi

Peter Larsen Kaffe etablerer biodiversitetshave: “Cirkulær omstilling starter lige uden for domicildøren”

Grøn omstilling og cirkularitet har længe været omdrejningspunkt for Peter Larsen Kaffe. Ikke mindst i virksomhedens ageren ude i verden. På hjemmebanen er der dog også søsat flere indsatser, senest en biodiversitetshave foran domicilet i Viborg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Temadag underviser anlægsgartnere i vildskabelse

Alle kender efterhånden til vigtigheden af større biodiversitet og de vildtvoksende områder, der giver plads til insekter, blomster, bier og fugleliv. Men hvordan driftes og vedligeholdes de nye biodiverse grønne arealer? Hos anlægsgartner OKNygaard er driftsopgaverne ikke forsvundet med den vilde natur - de har bare skiftet form.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Let it bee i samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus

Let it bee og Naturhistorisk Museum Aarhus har indgået et samarbejde, der både skal redde flere bier, sommerfugle og insekter og garantere kunderne biodiversitetsløsninger, der gør en dokumenteret forskel.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

5000 kvadratmeter blomstereng med summende insekter er på vej i sydbyen

Horsens Kommune sætter handling bag ord: Netop nu forvandler Let it bee et stort græsareal ved Ternevej i Horsens til et slaraffenland for bier og sommerfugle og et smukt syn for kommunens beboere.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere