Biodiversitet

Klima, miljø og energi

Nyt projekt skal give unge en stemme i biodiversitetskrisen

Med en millionbevilling fra Tuborgfondet vil Danmarks Naturfredningsforening skabe et nyt fællesskab for unge, der ønsker at bremse naturens tilbagegang. Projektet skal understøtte de unges naturdannelse, handlekraft og demokratiske indflydelse på biodiversitetskrisen.

Klima, miljø og energi

Nu kan danskerne donere penge til skovrejsningsprojekter

Klimaskovfonden har lanceret en ny standard, der giver mulighed for, at virksomheder og privatpersoner kan donere til nye skovrejsningsprojekter i Danmark.

Klima, miljø og energi

WWFs nye risikofilter for biodiversitet skal hjælpe virksomheder med at takle naturrelaterede risici

Størstedelen af Danmarks store virksomheder ser biodiversitetstab som en trussel mod deres forretning. Nyt værktøj fra WWF kan for første gang hjælpe med at kortlægge risici lige netop der, hvor den enkelte virksomhed er afhængig af naturen. Flere værktøjer er på vej.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Tager Norden ud i verden

Den norske virksomhed Vestre producerer bymøbler af høj kvalitet – og oplever stor interesse for nordisk design og bæredygtighed på eksportmarkederne. Derfor bruger de Svanemærket aktivt i markedsføringen, også i lande som USA og Tyskland.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere