03.11.2009  |  Klima, miljø og energi

International algekongres i Hamburg

Den årlige algekongres vil i år fokusere på blandt andet fototropisk vandkultur, mikroalger, biomasse og biobrændstoffer.

Den internationale algekongres afholdes den 1.-2. december 2009 i Hamburg, Tyskland. Kongressen bliver organiseret af European Society of Microalgal Biotechnology (ESMB), det tyske DLG e.V. og hollandske APP. Kongressen vil fokusere specifikt på præstationer og potentiale i fototropisk vandkultur, mikroalger, cyanobakterier og mikrocrops. Emnet vil blive behandlet ud fra et meget internationalt synspunkt, da talerne repræsenterer organisationer fra forskellige lande i verden. Kongressen vil desuden belyse biomasse og biobrændstoffer, samt produktion, produktivitet såvel som forarbejdning og downstreaming. Kongressen afsluttes med en særlig paneldebat, hvor det fremtidige potentiale for fototropisk vandkulturer vil blive drøftet af en udvalgt gruppe af eksperter. Folkene bag kongressen håber, at mangfoldigheden af talerne vil føre til diskussioner med publikum om muligheder og trusler. Talerne vil være i stand til at dele deres erfaringer med delegerede, der repræsenterer sektorer som forskning, industri, nationale og internationale offentlige myndigheder. Man kan læse mere om kongressen på www.algaecongress.com.
-JR

Mere fra Justine

Justine Aagaard Rodian

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere