17.09.2021  |  Klima, miljø og energi

ISO har frigivet en læseudgave af 45003 guidelinen

Indhold fra partner Hvad er dette?

ISO (the International Organization for Standardization) har nu frigivet en gratis læseudgave af den nye ISO 45003 guideline.

ISO (the International Organization for Standardization) har nu frigivet en gratis læseudgave af den nye ISO 45003 guideline for håndtering af trivsel og psykisk arbejdsmiljø, som du kan læse her.

Guidelinen beskriver forventningerne til håndtering af trivsel og psykisk arbejdsmiljø i et arbejdsmiljøledelsessystem opbygget efter ISO 45001, og er derfor særligt relevant for virksomheder, som er certificeret i henhold til den internationale arbejdsmiljøstandard.

Har du spørgsmål til indholdet af ISO 45003 guidelinen, eller søger du forståelse for, hvordan du implementerer ISO 45003 guidelinen i din branche, organisation eller virksomhed?

Så har du mulighed for et gratis og uforpligtende onlinemøde omkring håndtering af trivsel og psykisk arbejdsmiljø med en af vores Lead Auditorer inden for arbejdsmiljø den 24. september eller 29. september.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere