23.04.2017  |  Strategi & ledelse

ISS Diversity Prize 2017 uddeles snart

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stort tillykke til IKEA, VELUX A/S og DR SymfoniOrkestret, der er nomineret til ISS Diversity Prize 2017, fordi de arbejder målrettet med mangfoldige talenter til gavn for forretningen. Se mere om de nominerede her: http://bit.ly/2pfqGlA

IKEA, VELUX A/S og DR SymfoniOrkestret er nomineret til ISS Diversity Prize 

Tre virksomheder er med i opløbet, når ISS for tredje gang uddeler ISS Diversity Prize. I år uddeles prisen til en organisation, der arbejder struktureret og målrettet med mangfoldige talenter. Prisen overrækkes til CBS Diversity Day den 27. april 2017.
 
For ISS er mangfoldighed en meningsfuld måde at tage samfundsansvar samtidig med, at der skabes positive resultater på bundlinjen: 

- I ISS har vi flere gange dokumenteret, at mangfoldighed øger medarbejdernes engagement og bidrager til positive resultater på bundlinjen. Derfor er det afgørende, at virksomheder formår at tiltrække og fastholde mangfoldige talenter. Med ISS Diversity Prize 2017 vil vi gerne anspore og belønne virksomheder, der arbejder med mangfoldige talenter som en integreret del af forretningen, siger Flemming Bendt, adm. direktør for ISS Danmark.

De har fokus på mangfoldige talenter 
IKEA, DR SymfoniOrkestret og VELUX A/S er nomineret til prisen, fordi de arbejder dedikeret med mangfoldighed og talentudvikling ud fra et forretningsmæssigt perspektiv. De tre virksomheder er udvalgt ud fra en samlet pulje på 54 virksomheder, som arbejder med mangfoldige talenter. 

IKEA arbejder dedikeret med mangfoldige talenter, som har skabt forbedret bundlinje, nytænkning og forbedret service til IKEA’s mangfoldige kundegruppe. Mangfoldighed er nøgleordet i rekrutteringsprocessen, hvor kandidaterne udvælges på baggrund af ønsket om at sikre variation i medarbejdersammensætningen. Samtidig arbejder IKEA med at fastholde og udvikle talenter gennem bl.a. deres årlige ’Talent week’, hvor medarbejderne opfordres til at se sig selv som talenter og være bevidst om egen udvikling. 

DR SymfoniOrkestret er nomineret for deres strukturerede arbejde med at skabe et mangfoldigt orkester, der rummer en bred vifte af nationaliteter og kønsmæssig balance. De har skabt mangfoldighed gennem deres rekrutteringsproces, hvor der udelukkende er fokus på musikernes talent, de har skabt bedre muligheder for kvindelige dirigenter, og de har oprettet en korskole for børn med en anden etnisk baggrund end dansk.  

VELUX A/S er nomineret for deres årelange arbejde med at øge mangfoldigheden gennem bl.a. fokus på kvindelige kandidater i rekrutteringsprocessen, med henblik på at øge innovationskræften og skabe bedre performance. Dertil arbejder VELUX A/S strategisk med at identificere- og udvikle talenter på alle niveauer af organisationen med afsæt i et forretningsmæssigt behov. De har bl.a. skabt gennemsigtighed i mulige karriereveje.

Mere fra ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

CR policy The Corporate Responsibility Policy was approved by the Board on March 1, 20111. PreambleAs a global company and one of the world’s largest private employers with more than 500,000 employees serving 200,000 customers in more than 50 countries,ISS influences the lives of many people and has an extensive interface with societies around the globe. Our long-term sustainable business success,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere