06.04.2021  |  Medarbejder

Jagten på det rette job: Nu er arbejdsglæden der hver dag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kan være svært at finde lige præcis det job, der passer til én. Men det kan lade sig gøre, også selvom man er tæt på pensionen. Joan Tornbjerg startede i virksomhedspraktik hos Lemvigh-Müller, og nu er hun fast vikar.

Med kun få år fra pensionsalderen tvivlede Joan Tornbjerg på, hun ville kunne finde lige præcis dét job, der ville give hende arbejdsglæde. "Jeg havde været fleksjobber i noget tid, men fandt ikke et job derigennem, der passede til mig. Og jeg var ved at opgive at finde noget andet. Det var hæsligt at bruge så meget tid og energi på at skrive ansøgninger og aldrig blive kaldt til en samtale," fortæller hun. 

Samtidig med at Joan Tornbjerg sendte ansøgninger af sted i flæng og jagtede arbejdsglæden, oplevede Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, en enorm travlhed i håndværkerbutikken i Varde.

Derfor kontaktede Erik Grambow, der udover at arbejde i butikken også er tillids- og medarbejderrepræsentant i Lemvigh-Müller, en faglig konsulent fra HK Handel Sydjylland for gode råd og sparring.

Læs også: CSR-rapport: Sådan har Lemvigh-Müller taget ansvar

God idé blev til uundværligt samarbejde

Sammen fik de en idé: Den faglige konsulent kendte til Joan Tornbjergs situation og tænkte, at fire ugers virksomhedspraktik i håndværkerbutikken i det sydvestjyske ville være noget for hende. 

Joan Tornbjerg fik tilbuddet. Det takkede hun ja til i februar 2020, og hendes hjælp viste sig at være uundværlig. Praktikperioden blev til en vikarstilling, og Joan Tornbjerg arbejder nu hver dag fra kl. 07 til kl. 10.

"At Joan løser de praktiske opgaver gør, at min kollega og jeg får foræret en masse tid til andre ting – såsom at vejlede kunderne, når de kommer ind i butikken. En service vi prioriterer højt og er stolte af at kunne yde," siger Erik Grambow, sælger hos Lemvigh-Müller.

"Jeg nyder sådan at være her. Det er en gave hver morgen at kunne stå op og glæde sig til at skulle på arbejde," siger Joan Tornbjerg. 

Mere fra Lemvigh- Müller A/S

Lemvigh- Müller A/S

https://www.lemu.dk/

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om i landet eller bestilles online.Vi leverer dag til dag eller ek…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere