Arbejdsglæde

Medarbejder

Medarbejderne hos Lindab sætter sammenhold på dagsordenen

Da Great Place to Work for nylig afslørede listen med landets bedste arbejdspladser, var Lindab igen at finde på listen. Det er, for tredje år i træk, resultatet af en målrettet indsats for at styrke kulturen og sammenholdet, og det er en opgave, som medarbejderne løser i fællesskab.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Berendsen hjælper flygtninge med at få foden ind på arbejdsmarkedet

En Børsen-undersøgelse viser, at 86,5 % af Danmarks nytilkomne flygtninge vil tage et arbejde i morgen, hvis de fik tilbudt et job. Hos Berendsen hjælper vi hver dag flygtninge med at få foden ind på arbejdsmarkedet – til stor værdi for alle parter

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Berendsens nye danske ledelse styrker CSR-fokusset

Den 12. september 2017 blev Berendsen (PLC) erhvervet af franske Elis (SA) – og nu er den nye direktion for Berendsen Danmark udnævnt. Det er et hold af yngre ledere med stor relevant brancheerfaring, en gennemsnitsalder på 42 år og 33 % kvinder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Pier47 er et 1800-tals inspireret pakhus med fremtidsteknologi

Det markante teglbyggeri er inspireret af 1800-tallets pakhuse, men rummer bæredygtigt tankegods til den helt store guldmedalje, bogstaveligt talt.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere