Arbejdsglæde

Medarbejder

Her kommer kontanthjælpsmodtagere tilbage i job

Lemvigh-Müller samarbejder med Odense Kommune om at hjælpe mennesker, der har stået uden for arbejdsmarkedet i lang tid, med at finde fodfæste igen.

Indhold fra partner

Medarbejder

Jagten på det rette job: Nu er arbejdsglæden der hver dag

Det kan være svært at finde lige præcis det job, der passer til én. Men det kan lade sig gøre, også selvom man er tæt på pensionen. Joan Tornbjerg startede i virksomhedspraktik hos Lemvigh-Müller, og nu er hun fast vikar.

Indhold fra partner

Medarbejder

Berendsen opfordrer medarbejderne til at få glæde af hjemmearbejde – også efter corona

Corona har sat skub i brugen af hjemmearbejde, og i mange virksomheder er erfaringerne så gode , at de vil fortsætte hjemmearbejdet efter krisen. Hos Berendsen er hjemmearbejde noget, som lederne ligefrem opfordrer medarbejderne til.

Indhold fra partner

Medarbejder

Netværksmøde giver virksomheder inspiration til mere fleksibel arbejdskultur

Menneskers døgnrytme er genetisk betinget, og mange B-mennesker ville måske foretrække at møde på arbejde et stykke oppe ad formiddagen. Alligevel har vi i høj grad indrettet samfundet med arbejde fra 8 til 16. Nu skal et netværksmøde give virksomheder på Lolland-Falster tips og gode råd til en mere fleksibel virksomhedskultur. Det er også en fordel for virksomhederne.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere