01.06.2021  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Bæredygtighedsrapport 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Træ er vel bare træ, ikk? Måske, men udover at være usædvanlig æstetisk smukt så har træ også flere positive egenskaber for naturen, klimaet og os mennesker. Det og meget mere belyser vi i vores bæredygtighedsrapport for 2020.

I rapporten vil vi invitere dig ind i vores fantastiske univers af træ og vise hvordan vi sætter handling bag ordene; Vi tager den bæredygtige udvikling seriøst!

Dét kan vi se og mærke gør en forskel, og det er spændende nu at kunne dele vores nyeste bæredygtighedsrapport, der både skildre vores styrker og svagheder i den bæredygtige udvikling.

Om vi er troværdige når vi siger, at vi tager den bæredygtige udvikling seriøst, det kan vi nok i virkeligheden ikke alene selv svare på.

Men vi tror på, at de bæredygtige forandringer skabes i fællesskab og ved at løfte hinanden via samarbejder og ved at fortælle ærligt om de gode bæredygtige resultater og udfordringer vi hver især står overfor.

Alt det gør vi lige her – i vores bæredygtighedsrapport for 2020.

Og vi håber du vil læse med. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere