FSC certificering

Klima, miljø og energi

Danmarks første FSC-certificerede offentlige byggeprojekt er nu indviet

Holstebro Kommune inviterede søndag 10. april 2022 til åbning af deres nye Vand- og Naturlaboratorier. Et projekt som er det første af sin slags med et FSC-projektcertifikat. Det betyder, at Holstebro Kommune har fået et certifikat og bevis på, at de anvendte træmaterialer er fra velforvaltede FSC-certificerede skove og andre ansvarlige kilder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Stor interesse for FSC-certificeret emballage

FSC Danmark har for nyligt afholdt et velbesøgt webinar om FSC-certificeret emballage, som der er stor interesse for i markedet. Det er positivt for udbredelsen af kendskabet til FSC og i forhold til at sikre, at fibrene i emballagerne er fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC Danmark vil gerne støtte udviklingen og afholder derfor en række webinarer om temaet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Bæredygtighedsrapport 2020

Træ er vel bare træ, ikk? Måske, men udover at være usædvanlig æstetisk smukt så har træ også flere positive egenskaber for naturen, klimaet og os mennesker. Det og meget mere belyser vi i vores bæredygtighedsrapport for 2020.

Indhold fra partner

Samfund

Er det etiske forbrug ved at blive mainstream? – antallet af certificerede varer stiger år for år

Brug af mærkningsordninger er i vækst - både hos forbrugere, virksomheder, offentlige indkøbere og underleverandører. Mærkerne er blandt andet med til at bygge bro mellem producenter og forbrugere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Jysk kommune bliver den første af sin slags med FSC®-certifikat

Holstebro Kommune er den første kommune i Danmark, som har ladet et byggeri FSC-certificere. Det drejer sig om opførelsen af to nye lærings- og aktivitetsplatforme ved Tvis Mølle Naturlaboratorium – nemlig Vand- og Naturlaboratorierne, hvortil der både anvendes tropiske og tempererede træarter. Alt træ er FSC-certificeret, hvilket betyder ansvarlig brug af verdens skovressourcer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

SKOVRYDNINGSFRIE INDKØB I REGION HOVEDSTADEN

Region Hovedstaden har udarbejdet en handlingsplan for skovrydningsfrie indkøb. Planen er en del af indsatsen for grønne indkøb, som skal nedbringe miljø- og klimabelastningen fra indkøb hos regionens hospitaler og institutioner.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Modebrands går efter FSC-certificering

Flere brands i branchen er gået på jagt efter FSC-certificeringer til værdikæden. Men hvorfor? Vi spørger to brands, der er lykkedes med det, samt FSC selv

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Byggeriets efterspørgsel kræver mere certificeret træ

Byggeriet efterspørger træprodukter fra dokumenteret bæredygtig skovdrift. Derfor er der brug for flere certificerede skove med rødgran, hvis industrien skal producere i Danmark med lokale råvarer. Sådan lyder opråbet fra Troldtekt A/S, der får opbakning

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere