Klima

Klima, miljø og energi

Sustainor Backbone opgør enkelt og hurtigt scope 1+2+3 udledningerne

De fleste virksomheder står i dag over for at skulle arbejde med bæredygtighedsdata som en helt ny disciplin og på en ny struktureret måde på grund af de kommende EU-krav om bæredygtighed. Her kommer kunstig intelligens - eller AI - til at være et uundværligt værktøj for tusindvis af virksomhedsejere – herunder opgørelsen af klimascope 3, som ofte er komplekst at opgøre.

Indhold fra partner

Samfund

Danskerne vil have mere politisk klimahandling

Klima er det mest alvorlige problem i verden. Det skal håndteres politisk og så skal der hjælp og vejledning til, hvordan den enkelte lever mere klimavenligt.

Klima, miljø og energi

Irland overvejer at aflive 200.000 kvæg i klimaets navn

Irske landmænd vil ifølge internt regeringsnotat blive tilbudt penge for at aflive et stort antal kvæg. Ministerium understreger, at planen er en af mange og ikke udtryk for en endelig politisk beslutning.

Klima, miljø og energi

Ny case-samling: Sådan kan virksomheder engagere underleverandører for at nå ambitiøse klimamål

UN Global Compact Network Denmark udgiver nu en case-samling med gode eksempler på, hvordan man kan engagere underleverandører for at nå ambitiøse klimamål.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere