24.04.2022  |  Klima, miljø og energi

Forestil dig en sko, du både kan anvende på kontoret og byggepladsen!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med EMMAs Business sko behøver du ikke bekymre dig, om du har de rigtige sko på til lejligheden, de klarer alle arbejdsforhold.

Har du et arbejde, der indebærer, at du ofte skifter arbejdsmiljø? Et arbejde, der kræver, at du skal fra kontoret til byggepladsen eller fabrikken og tilbage igen og som gør, at du hele tiden skal skifte mellem almindelige sko og sikkerhedssko?

Så kan vi spare dig for noget tid, uden at du går på kompromis med sikkerheden og udseendet.

Med EMMAs Business Line får du sko og støvletter med en kombination af sikkerhed og mode, og de passer både til pæne bukser, sporty chinos og afslappende jeans. 

Du er også med til at gøre en forskel for miljøet, da materialerne i dette sortiment er miljøvenlige og produceret, så de er egnede til genbrug.

Se de mange muligheder på emmasafetyfootwear.com/home-en

Mere fra HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

https://www.hultaforsgroup.dk

Hultafors Group ejer og udvikler internationale brands indenfor personlig beskyttelse (PPE), værktøj, stiger og stilladser samt løsninger til opbevaring af udstyr. I mere end 130 år har vi bidraget til at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere ved at give dem det bedste indenfor funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Bæredygtighed er en natu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere