23.09.2022  |  Klima, miljø og energi

Global SDG pioneer Iris van Wanrooij i New York

Indhold fra partner Hvad er dette?

Iris van Wanrooij, Program Manager Corporate Social Responsibility hos Emma Safety Footwear, deltog i Private Sector Forum of United Nations Global Compact i New York!

Siden 2008 har det årlige UN Private Sector Forum (PSF) samlet globale ledere i FN under FN's generalforsamlingsuge for at tage fat på store globale spørgsmål som klimaændringer, bæredygtig udvikling og menneskerettigheder.

Disse emner inklusiv vedvarende energi er meget vigtige for EMMA Safety Footwear. Emma er meget opsat på at fremskynde fremskridtene mod målene for bæredygtig udvikling.

Iris blev tidligere på året udvalgt som en af de 10 SDG-pionerer i UN Global Compact. Hun er valgt som pioneren for Supply Chain Sustainability.

Iris er meget stolt af EMMA Safety Footwear, UNGlobalCompact og de øvrige Global SDG-pioneers og deres indsats for at nå målene for bæredygtig udvikling.

https://www.emmasafetyfootwear.com/

Mere fra HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

https://www.hultaforsgroup.dk

Hultafors Group ejer og udvikler internationale brands indenfor personlig beskyttelse (PPE), værktøj, stiger og stilladser samt løsninger til opbevaring af udstyr. I mere end 130 år har vi bidraget til at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere ved at give dem det bedste indenfor funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Bæredygtighed er en natu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere